![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

MavizeL Cafe :) Kategorisinde ve Kişinin Kendini Tanıdığı An Forumunda Bulunan İmKaN(SIZI)M Hakkında Ne Düşünüyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz. Hani insanların ''iyi ki''leri olur ya hayatta,sende benim en güzel ''iyi ki''msin.İyi ki tanıdığım dediğim,dostluğuna,samimiyetine güvendiğim çok sevdiğim bir insansın biliyorsun değil mi canım Seni çok ama çok seviyorum Herşey ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hani insanların ''iyi ki''leri olur ya hayatta,sende benim en güzel ''iyi ki''msin.İyi ki tanıdığım dediğim,dostluğuna,samimiyetine güvendiğim çok sevdiğim bir insansın biliyorsun değil mi canım ![]() Seni çok ama çok seviyorum ![]() Herşey gönlünce olsun bitanem:smile (57): Herşeyin en iyisini hakediyorsun,hep böyle tatlı kalman dileğimle (: İmKaN(SIZI)M Hakkındaki Düşüncelerinizi(abartıya kaçmadan)Bu Başlık Altında Belirtebilirsiniz... |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye ALaGüL İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Bella (07-09-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Tatlı Tubiş o (: Çok şeker ,çok sıcak biridir (:Kendini hemen sevdiriverir. Canım iyiki aramızdasın (: |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Bella İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
ALaGüL (07-09-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |