![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Videolar Kategorisinde ve Klipler Forumunda Bulunan Tan - Taş Yürekli (Şarkı Sözü - Video - Mp3 - İndir - Yükle) Konusunu Görüntülemektesiniz. Sanki bir başkasını senle aldatmak gibi Ne garip sevince Elleri dokunana kelepçe takılıyor Bin yara açılıyor yüreğin her yerine Yanıyorum oysa aşk bir yudum su İçtikçe daha fazla susuyor Konuşamıyor ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sanki bir başkasını senle aldatmak gibi Ne garip sevince Elleri dokunana kelepçe takılıyor Bin yara açılıyor yüreğin her yerine Yanıyorum oysa aşk bir yudum su İçtikçe daha fazla susuyor Konuşamıyor kaç yıl oldu kimseye Herkes beni taş yürekli sanıyor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Fettah Can - Kahpe Diller (Şarkı Sözü - Video - Mp3 - İndir - Yükle) | Funda | Klipler | 5 | 08-06-2010 13:48 |
| Mustafa Ceceli - Neme Lazım (Mp3 - Video -Şarkı Sözü - İndir - Yükle) | Funda | Klipler | 0 | 07-04-2010 14:43 |
| Zeynep Dizdar - Hayat Benim Elimde (Şarkı Sözü - Video - Mp3 - İndir - Yükle) | Funda | Klipler | 0 | 07-02-2010 16:30 |
| Özgün - Toz (Şarkı Sözü - Video - Mp3 - İndir - Yükle) | Funda | Klipler | 0 | 07-02-2010 16:24 |
| Merih Ermakastar - Hazan Yeri (Şarkı Sözü - Video - Mp3 - İndir - Yükle) | Funda | Klipler | 0 | 07-02-2010 16:16 |
| GMT +3 Saat: 07:14. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |