![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Şu adrese nasıl giderim? Konusunu Görüntülemektesiniz. -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -yürüyerek - -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi - -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bilmem, nasıl gidebilirsin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -yürüyerek - -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -1984'den beri oraya gidenler geri dönmedi - -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bilmem, nasıl gidebilirsin ? -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ankara yazıyo kardeşim burada, burası Antalya -Gidemezmiyim yani -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Onu boşver sen bu adrese git burası daha iyi -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Bende yabancıyım kardeş -Onu sormadım abi, adres diyom - -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -What? I don't speak Turkish -Pardon abi -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Ne etcen o adrese gidip de bakim -Sana ne ya alla alla -Olmaz sen söylemeden sana tarif etmem -Delimidir nedir yav -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -O evi biliyomda sen ne için gidiyodun oraya arkadaşım -Ya chatten bi kadınla tanıştımda. Yanına davet etti. Anlarsınya -Neaa o benim ev lan! hıyrıııyeee yaktm seni.. dur kaçma.. Gel lan buraya zibidi -Pardon bi bilmiyodum. Dur, bırak o levyeyi abi -Al ulan -Abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -Yürüyerek gidersen uzak olur -Zıplayarak gitsem - - bu adrese gidebilir miyim? + tabi burdan gitcen kardeş - şu adrese gidebilir miyim? + evet şurdan - onlar adrese gidebilir miyim? + ehem bakırköy şu tarafta +şu adrese nasıl gidebilirim?? -ana avrat dümdüz git -ee sonra ? +sonrası malum ...karakol -abi 21.sokak zümrüt apartmanına nasıl gidebilirim +21.sokakta -sağolasın kardeş sabahtan beri arıyodum + -yıldırım apartmanına nasıl gidebilirim ? +yoksaaa kaçıncı kat -4. inanamıyorummm yokse senn +evet gülcan ben hasan abin -abi şu adrese nasıl gidebilirim ? -defolup gidebilirsin.. -nasıl yani -senin zevkine kalmış - abi şu kağıttaki adrese nasıl gidebilirim? - adres çubuğuna tıkla... - adres çubuğumu? - evet oraya adresi yaz.. - nası yani -pardon, sizin hanım evde yalnızsa, sizin evin tarfini isteyecektim. nasıl giderim burdan? -ulan senin ..................... +Abi E-5'e nasıl inerim.. -Bak şu travestileri takip et onlarda iniyor. Fiyatta yardımcı olurlar. -........? |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |