![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Erkekleri Nikah Masasına Götüren Cümleler Konusunu Görüntülemektesiniz. - Ben neyim senin için Hayri... Lütfen bana söyler misin, senin için kimim ben?... - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar?... Canım ne var bir gelip merhaba desen?... - Seninle bir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| - Ben neyim senin için Hayri... Lütfen bana söyler misin, senin için kimim ben?... - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar?... Canım ne var bir gelip merhaba desen?... - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Nejat... - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum... Evlilik bana göre değil Hikmet... - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık... - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen?... Neden durgunlaştın Fevzi?... - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet?... Bir kağıt parçasından mı korkuyorsun?... - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat?... - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat... İstersen sana her gün yaparım... - Evlenmek şart değil, ilişkimize bir isim vermek istiyorum... - Soyadın çok güzelmiş Ertan... Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor...=) - Bak ne diyeceğim?... Bir akşam yemek yapayım, annenler de gelsin... - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim?... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
yermi anadolu çocuğu |
| Dante Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (06-21-2010) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BU KELİMELER EVLİLİĞE GÖTÜRMEKTEN DAHA ÇOK UZAKLAŞTIRIR GİBİME GELİYOR.. ![]() şu ikisi hariç: - Bak ne diyeceğim?... Bir akşam yemek yapayım, annenler de gelsin... - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim?... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |