![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Ünlüler Nasıl Ampul Değiştirir? [çok orjinal] Konusunu Görüntülemektesiniz. Banu Alkan; ampulü yerine takar ve dünyanın o ampul etrafında dönmesini bekler... ... Oğuz Sarvan ve yardımcıları; Biri çıkan ve takılan ampulün numaralarını kaydeder, öteki takılması için işaret verir, diğeri ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Banu Alkan; ampulü yerine takar ve dünyanın o ampul etrafında dönmesini bekler... ... Oğuz Sarvan ve yardımcıları; Biri çıkan ve takılan ampulün numaralarını kaydeder, öteki takılması için işaret verir, diğeri de delik var mı diye ampulün yuvasını kontrol eder... ... Yaşar Okuyan; Ampul değiştirmez. Karanlıkta kalmayı yasa tasarısı olarak meclise verir... ... Fatih Terim; önce ampul yerli mi yabancı mı diye bakar, sonra başka bir evde dener ardından değiştirir... ... Sergen Yalçın; “Birazdan deprem olacak ve ampul yine düşecek takmaya ne gerek var?...” ... Kenan Evren; Önce ampulün resmini yapar, sonra ona benzer bir şey alıp takar... ... Cüneyt Arkın; Değiştirmez çünkü karanlıktan korkmaz... ... Ebru Şallı; Normal insanlar gibi değiştirir. Yeter ki bol yedek ampul bulunsun... ... Demet Şener; Kendisine mükafat vereceğinize söz verin hemen değiştirsin... ... Süleyman Seba; Değiştirmez... Hiçbir şey değişsin istemez... ... İbrahim Tatlıses; Yanmış ampulün gerçekten hiçbir işe yaramayacağını ikna ederseniz hemen değiştirir... ... Ali Kırca; Ampulü kimin değiştireceği tartışmaları uzun sürer, ampul asla değişmez... ... Oktay Derelioğlu; Hemen değiştirir ama değiştirmekle iyi yapıp yapmadığını anlamak için bir hafta terapiye gider... ... Rüştü Reçber; Değiştirirken sinirden lambayı kırar... ... Seren Serengil; Ampul değiştirmeyi büyük bir problem olarak görür ve yatağa düşer... ... Mehmet Ali Yılmaz; Trabzon’daki ampulün değiştirilmesi talimatını, İstanbul kanadındaki yöneticilere verir... ... Hülya Avşar; Değiştirmez... Kendi ışığını yeterli görür... ... Savaş Ay; Sürekli başkasının ampullerini değiştirdiğinden kendi ampulünü değiştirmez... ... Bülent Ecevit; “Hmmm, bunun kutusu nerede, son kullanım tarihi neydi bakalım...” ... Mehmet Aslantuğ; Niye değiştirsin ki; karanlık romantik oluyor... ... Necmettin Erbakan; Kendisine ampul değiştirme yasağının gelmesini bekler... ... Hande Ataizi; Danışacağı bir arkadaşı ve “Ampul Değiştirme El Kitabı” şarttır... ... Reha Muhtar; “Gerçekten bilemiyorum, belki ampule sormak lazım. Ayrıca normal bir ampul ise tek başıma değiştirebilirim de, özel bir ampul ise yardım gerekebilir efendim...” ... Sibel Can; “Ben niye bu markayı almıştım ki?... Yoksa taşınsak mı?...” |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |