![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Ruh Çağırma Diyalogları Konusunu Görüntülemektesiniz. insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !? insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: ? insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız! insan: ey ruh ! ruh: efendim abi insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek! insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir?? insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola insan:ey ruh?geldin mi? ruh: şlakkkk insank: anladık be abi ne vuruyosun. insan: ey ruh? ruh: ne vardı? insan: okeye dördüncü arıyozda insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın uğra.. insan: eyy ruuuhhhh.. ruh: vaaayyyy.. yok mu bişiler.. kafamızı kıralım..! insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayı balkona çıkarın.. insan: Eh ruuuhhh.. geldiysen 3 kere vur .. ruh: slap insan: Laann .. nereye vuruyon salak .. aahh .. yüzüüüümmm.. insan: Ey ruuhhh.. ruh: Söle yavrum .. insan: Geldin demek hadi şimdi git.. korkmaya basladim.. insan: Ey ruuhhh!! ruh: bu ne yaa.. biri ABD'den, biri Japonya'dan, biri Türkiyeden cagirio .. Istifa ediorum lan insan: ey ruh geldinmi ruh: geldim sorunmu var ne bu zırt pırt da çağırılmazki ruhuz die hor görmeyin bizi bir zamanlar bizde insandık insan: tamam abi bişi demedik insan: eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk ruh: tahtaya vursam ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |