![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Doktoru çileden çıkaran hastalar Konusunu Görüntülemektesiniz. + neyiniz var ? - kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor + ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından. + ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| + neyiniz var ? - kimsem yok. çok yalnızım doktor. öle yalnızım ki gölgem bile çıkmıyor + ben size nasıl yardım edeyim? - grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından. + bana şikayetlerinizi tarif edin. - hep yalnızım. çok sıkılıyorum. canım hiç bişey yapmak istemiyor. + depresyonda mısınız? - yok, girmeye üşendim. + size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem. - o da mı yalnız? + hayır psikolojik yardım amacıyla.. - anladım. beni çift kişilikli yapabilir mi? böylece yalnız kalmam. + hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir. - sahi mi? + hayır. + anneniz hayatta mı? - bu hayatta değil. + peki annenizi hatırlıyor musunuz? - hayır. tek hatırladığım bana "seni leylekler getirdi" derdi. + bu normal. her çocuğa böyle derler. - ama beni leylekler geri getirmiş. + ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? - hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş. + bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? - evet. bizde murat 124 vardı. onların arkası nasıl geniştir bilirsiniz. herkes binmiş. sonra arabayı kullanan babam karşıdan hızla gelen elektrik direğini görmeyince kaza olmuş. + anneniz de bu kazada mı ölmüş? - hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş. kazayı görünce kalpten ölmüş. +anladım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |