![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Yaşlılardan İnciler... Konusunu Görüntülemektesiniz. Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken “çiçeğim, bir bardak daha verirmisin?” der. sonra da “peteğim, hiç şekersiz lütfen” diye ekler. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Genç adam, yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur. 75 yaşındaki amca karısından bir fincan daha çay isterken “çiçeğim, bir bardak daha verirmisin?” der. sonra da “peteğim, hiç şekersiz lütfen” diye ekler. Kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı alırken de “bebeğim, sana çok zahmet oldu” diye ekler. Genç adam, yaşlı amcanın karısı için kullanıldığı sevgi sözcüklerinden çok etkilenir “amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?” diye sorar. yaşlı ama dinç adam, “40 seneyi geçtik evladım” der. genç adam: “vallahi maşallah, allah muhabbetinizi arttırsın. sürekli çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz galiba” yanakları pembeleşmiş teyze “doğru, birkaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor” deyip mutfağa doğru yöneldiğinde yaşlı amca genç adamın kulağına doğru eğilerek: “şiişşt,çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum.” ![]() Biri 95 digeri 92 yasιnda karι koca, bosanmak için hakimin karsιsιna çιkmιs. Hakim üzülmüs: “Yapmayιn!” demis “Yetmis yιllιk evlisiniz niye bosanacaksιnιz?”. “Yok” demis adam: “Biz çoktan bosanmaya karar verdik de çocuklar etkilenmesin diye, ölmelerini bekledik…” ![]() 85 yaşındaki dul kadın 90 yaşındaki yaşlı adamla çıktığı ilk gece suratı bir karış kızının evine gelmiş.. “Ne oldu Anne?..” “Aşıklar tepesine gittik, adamın suratına 3 tokat atmak zorunda kaldım..” “Seni öpmeye falan mı çalıştı?..” “Yok.. Tam tersi.. Öldü zannettim..!” ![]() ![]() ![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |