![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Eğlence Kategorisinde ve Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan Bilgisayardan Anlamayan Bilgisayarcı Sözleri Konusunu Görüntülemektesiniz. Bilgisayardan Anlamayan Bilgisayarcı Sözleri sen şimdi çete mi girmek istiyon bunla , internete mi?" ------------------------------------ -abi bu parca makinamla uyumlu mu? -uymazsa da uydururuz sen merak etme...* ------------------------------------ -register ı ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Bilgisayardan Anlamayan Bilgisayarcı Sözleri sen şimdi çete mi girmek istiyon bunla , internete mi?" ------------------------------------ -abi bu parca makinamla uyumlu mu? -uymazsa da uydururuz sen merak etme...* ------------------------------------ -register ı yanmış bunun! ------------------------------------ --ekran kartına 500 dolar yazmışsınız,biraz fazla değil mi? -nasıl fazla burda dual ram'den bahsediyoruz! -öyle mi?peki dual ram ne? -........ ------------------------------------ -bunun seysi yanmis .bayaa pahali olur .50-60 dolar vermen lazim. -neyi yanmis ? -windowsu ------------------------------------ -nolmus abi neyi varmis bilgisayarin? -platin meme yapmis* ------------------------------------ +efendim ben internete giremiyorum, internete bağlandıktan 3 saniye sonra bağlantım kopuyor. nasıl düzeltebilirim? -ilk başta scandisk yapın daha sonra defrag yapın sorununuz hallolacaktır. ----------------------------------------------------------- +Aga bana sattığın bilgisayarın farede bişe var sürekli dönüp duruyo?? -Bi kapan kuruver hallolur merak etme |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye ArM€S İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Miss.Ticky (05-03-2011), ömrüm (05-03-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |