MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Serbest Kürsü
Eğlence
Komik Fıkralar-Yazılar
New York Times da yayinlanan bir müsterinin bankasına yazdigi mektup :)

New York Times da yayinlanan bir müsterinin bankasına yazdigi mektup :)

Eğlence Kategorisinde ve  Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan  New York Times da yayinlanan bir müsterinin bankasına yazdigi mektup :) Konusunu Görüntülemektesiniz. Sayın Banka Yetkilisi Ben 86 yasında bankanızda hesabı olan bir müsterinizim. Gecen gün tesisatcıma 100 dolarlık bir cek yazdım. Bu ceki kendisi her nasılsa 3 nanosaniyede bankanıza iletmis olmalı ki ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 04-25-2009, 10:18
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Standart New York Times da yayinlanan bir müsterinin bankasına yazdigi mektup :)

Sayın Banka Yetkilisi

Ben 86 yasında bankanızda hesabı olan bir müsterinizim.

Gecen gün tesisatcıma 100 dolarlık bir cek yazdım.

Bu ceki kendisi her nasılsa 3 nanosaniyede bankanıza iletmis olmalı ki bankanızda

degerlendirdigim fonlardan bu miktar kadarını bozduramadan hesabımdan karsılıgı alınmıs.

Tabii ki hesabımda o an icin para olmadıgından 30 dolar da faiz ve ceza alınmıs. Oysa

fonlarımda 100.000.000 dolar vardı.

Bu durumu sikayet etmek istedigimde bankanız telefonunda kisiliksiz terbiyesiz banda

kaydedilmis ve yüzsüz bir hanım sesiyle yarım saate yakın bogustum.

Arada müzikler dinledim ve 28 kere degisik tuslara basmak zorunda kaldım. Ama kimseye

ulasamadım.

Bildiginiz gibi her ay binlerce dolarlık faturalarım mortgage kesintilerim kredi kartı

ödemelerim var.

Bunların hepsinin hesabımdan yapılan otomatik ödemelerini su andan itibaren İPTAL

ediyorum.

Bundan böyle sizden etten kemikten yapılmıs dedigimi anlayan ve ingilizce bilen bir müsteri

temsilcisi istiyorum.

Anlayısla karsılarsınız ki karsınızdakine en iyi iltifat onu taklit etmektir.

Ben de sizin gibi yapacagım.

Müsteri temsilciniz her ödeme icin beni arayacak ve 28 haneden az olmayan benim

verecegim bir sifreyi tuslayacak.

Sonra da eger 1 tuslarsa benden randevu alacak 2 tuslarsa bir ödeme ile ilgili mesaj

bırakabilecek 3 tuslarsa oturma odama baglanacak oradaysam cevap verecegim 4 tuslarsa

ve uyumuyorsam yatak odama baglanacak ve benimle görüsebilecek 5 tuslarsa tuvalete 6

tuslarsa cep telefonuma ulasacak 7 tuslarsa bilgisayarıma bir mesaj bırakabilecek. 8 e

tuslarsa bunları yeniden dinleyebilir.

Arada beklemeler olursa size söz elimdeki eski plaklardan ve gramofonumdan güzel bir

müzik parcası da dinletecegim ona.

Yalnız sizden ricam bu islemler icin sececeginiz personelinizin kimlik bilgisini anne kızlık

soyadını noterden alınmıs imza sirkülerini ve tapuları dahil mali bilgilerini bana iletmeniz.

Bir de sizin gibi bir sözlesme hazırladım 8 sayfa sizinki 42 sayfaydı ben insaflı davrandım.

Bu sözlesmeyi de bana atayacagınız müsteri temsilcisi bankanız sube müdürü ve bankanız

yönetim kurulunun imzalaması ve bana iadeli taahhütlü göndermesi.

Bu sözlesme elime gectikten sonra müsteri temsilcinize kendi belirleyecegim 28 haneli

sifreyi gönderecegim. Bu sifre de her ay degisecelk pek tabii ki.

Özür dileyerek bu sözlesme ve islemler icin sizden masraf olarak her ay 20 dolar da talep

edecegim.

İs bu sartları yerine getirememe durumunuz varsa lütfen 100.000.000 dolarımı nakit olarak

hazırlayın yarın alıvereyim.

Size hayırlı isler diler en kısa zamanda bana ulasmanızı rica ederim.

Saygılarımla

Müsteriniz...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz