MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Serbest Kürsü
Eğlence
Komik Fıkralar-Yazılar
Lost Dizisi Stv de Yayınlanırsa:)

Lost Dizisi Stv de Yayınlanırsa:)

Eğlence Kategorisinde ve  Komik Fıkralar-Yazılar Forumunda Bulunan  Lost Dizisi Stv de Yayınlanırsa:) Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. : sayiiid! seccademi bulamıyorum kardeşim. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. : kusura bakma hacı abi. ben onu ikindi namazında aldıydımdı. sen büyükbaş kesmeye ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-23-2009, 20:34
Funda isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
funda

Talking Lost Dizisi Stv de Yayınlanırsa:)

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: sayiiid! seccademi bulamıyorum kardeşim.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: kusura bakma hacı abi. ben onu ikindi namazında aldıydımdı. sen büyükbaş kesmeye gitmiştin, soramadım. hakkını helal et!
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: estağfurullah sayidciğim. ne demek, her zaman alabilirsin..

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: hey sawyer! gel şöyle brada! teknede iki şişe jack daniel's buldum.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: desmond kardeş, kusura bakma tevbeliyim ben. gel sen de vazgeç bak.. yol yakınken dön..
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: neler oldu sana böyle brada!
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: bu arada benim adım da sawyer değil artık.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: ha doğru ilk günden beri bir sürü isim değiştirdin, kimsin sen bitch!
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: gökçek sawyer yeni adım. belediye başkanımız taktı bu ismi bana. çok müstesna birisi kendisi. hem de müslüman oldum allah' ın izniyle...

shannon: aman yarabbim. rabbim sen aklıma mukayyet ol. hikmetinle havalandırdığın uçağımız, hikmetinle yerle yeksan oldu.
jack: allahın işine karışılmaz, bundan sonra burada adadayız. kate seccademi getir canım.
kate: seccade mi? henüz bir mescidimiz bile yok!
sawyer: mescit mi? allah her yerdedir. inanıp gönül kıblemize dönmemiz yeterli
jack(iç ses): hemen atla ön plana çık!.. şu an kalpten buğz ediyorum!

-abi bizim uçak düştü ama daha doğduğumuz gün bu bizim alnımıza yazılmış. allahüteala'ya dua etmekten başka birşey yapamayız. çok şükür elhamdürillah..
-hocam adada garip olaylar oluyor bak.
-allah'ın yarattığı her yer cennetten bir köşedir. her şey olacağına varır. haydin ikindi namazına ceamaat. arap sen de gel..

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: gördün mü dede? toz bulutunu gördün mü?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: korkma yavrum korkma! azrail'in dünyada vuku bulmuş hali o.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: neden insanları alıp götürüyo ki?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: allah' ın takdiri evladım. bizlerin gücü bunu bilmeye yetmez.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: beni de alır mı? ya seni? ya babamı?..
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: vecibelerimizi yerine getirmezsek, oruç tutmaz, namaz kılmaz, zekat vermezsek, hepimizi götürebilir.. bu yüzden önce sakin olmalıyız. sadece ibadetimize bakalım yavrum. bize kötü bir şey yapmaz allah'ın izniyle..

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: bu ne john amıca?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: tavla evladım.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: nasıl oynanıyo?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: öğretirim ama parasına oynamıcaksın...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: eyvallah john amca...

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: dharma makrube yollamış bu postada. bugün iyi doyacağız.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. : dikkat edin tencereden çıkarırken devirmeyin!
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: tamam inşallah. sayid abi sen ne yapıyorsun o aletlerle ?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: bu uçağın anons hoparlörü. karakutuya ezan okuyup kaydettim. otomatiğide bağladım, ezan saatlerinde ezan okunacak artık inşallah.
(derinden sesler duyulur.) - allahu ekber allahuu ekberr.. le ilahe illallahh allahu ekber...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..:neler oluyor orda!?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: kurban kesiyorum jack!!

locke: jack burada bir sorunumuz var... kıblenin yönünün bulamıyorum!
jack: hımm en son ne zaman oruç tuttun?
locke: 42 gün önce, neden?
jack: uzun zaman olmuş, allah'ın nuru, sen nefsini kontrol etmedikçe üzerinde olmayacaktır, o nur olmadan sağlıklı tespitler yapamazsın..
locke: bana ne yapamacağımı yalnız esirgeyen ve bağışlayan allah söyleyebilir! senin kıbleyi kalbimize güvenerek belirleyebileceğimizi söylemeni ummuştum. sanırım yanılmışım.

kate: sawyer konuşmamaz gerek!
sawyer: kadınlarınıza deyin ki onlar konuşabilir...
kate: eko hurma ağacı için tohumların sende olduğunu söyledi onları allah'ın izniyle almam gerek
sawyer: kadınlarınıza deyin ki, onlar tohumları almak istiyorlarsa önce erkeklerinin sağlığı için 8 kurban kesmeliler.

sayid: telsizden bir sinyal aldım. inanıyorum ki bu sinyal bana allah tarafından gönderilmiştir.
charlie: bismillah!
sayid: bana tüm adadaki kadınları karım yapmamı, böylece onları korumamı emretti. allah'ın izniyle bunu yapacağım
charlie: peki adadan naslı kurtulacağız?
sayid: gemicikler yardımıyla.

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- bism...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- hugo, kıble o tarafta değil artık...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- yapma baabi...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- ya locke, oynama şu bok yiyenin ayarıyla.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- öyle deme jack. kader mader, tevekkül.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- ya eyvallah, elhamdülillah fakat...
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- amentü billahii !!!
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..- ......

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. gemide fetullah hocayı gördüm abi
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. bismillah.. bak sen hoca efendinin işine.. ne diyor?
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. tefekkür edin diyor abi, kurtulurmuşuz.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. inşallah..

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: allah'ın izniyle sizi bu adadan çıkaracam. çıkarmayan şerefsizdir.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: öyle deme hacı. nasip de, kısmet de. her şey allah'ın takdirindedir. olacak olanı sen değiştiremezsin.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..: aha şuraya ne yazıldıysa o hafız. bak benjamin'e, neydi ne oldu. ilahi adalet.

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..rüyamda boonu gördüm.kendi pisliğini temizle diyordu bana.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..allah hayır etsin de ne pisliğinden söz ediyordu?yoksa john?..
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..bilmiyorum.sanırım o kapağı açmamalıydım.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..ben de adada nahoş şeyler yaptığını düşünmüştüm.boşver sen git bi abdest al sonra da yasin oku.boonun ruhu rahmet istemiş olmalı.
Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir..eyvallah eko abi.aeo.

jack:bu adadan kurtulmak zorundayız,mutlaka bir şeyler yapmalıyız!
sawyer:lanet olası şu yerden kurtulmak için hemen bir şeyler planlayın yoksa kafayı yiyeceğim.
sayid:arkadaşlar,yapmayın hepimiz kardeşiz,onun için allah'ın takdiridir,bizi buraya o düşürdü çıkarırsa da ancak o çıkarır boşuna çabalamayın.
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 05-23-2009, 21:13
Şeb-i İfrad isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
Özel Üye-VIP

Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. çoq güseldi ya ne o öle koptum valla emegine sağlık
Şeb-i İfrad Kullanıcısına Teşekkür Edenler :

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz