![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Korkmaz Bıçkın Forumunda Bulunan Korkmaz Bıçkın - Değiştik Konusunu Görüntülemektesiniz. Sayfalarında hicran bestelediğim , ıssız raflarımın tozlu defterleri arasında buldum sana bu şiiri. Her satırında terk ettiğin yeri kanatan yalnız bir gencin buruk yakarışı yatıyor. Öylesine susuzmuş ki o zamanlar ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sayfalarında hicran bestelediğim, ıssız raflarımın tozlu defterleri arasında buldum sana bu şiiri. Her satırında terk ettiğin yeri kanatan yalnız bir gencin buruk yakarışı yatıyor. Öylesine susuzmuş ki o zamanlar sana, her gördüğünde kör olmuşçasına tozlu kiremit kokulu sokaklarda Önüne neyin çıkacağını bilmeden serseri savurgan bir sevinçle mutluluğun acı narasını atarmış. Hangi köşe başından dönse, karşısına çıkan ayrılığa meydan okurmuş gibi, ıslıklarına gizlediği gözyaşlarıyla Allah'a ettiği duaları, Tükenmişliğine siper edermiş... Sen hiç bilmeyecek olsan da O en sevdiğiniz şarkıyı, Yüreğindeki soy ağacının kökü yapıp Saydam gözlerindeki nehirle sularmış. Tenine değil de terine dokunmaya çalışanlara inat, O en saf haliyle, bir gün sevecek diyerek Çöl ortasından topladığı gelincikleri yollarına serip Mahkûm bakışlarıyla, yitik eylül akşamlarında seni beklermiş... Şimdi bakıyorum da Öyle bir vicdan bırakmışsın ki bana, Kapımda küfür ettiğim dilenciler Avlusundan geçip gittiğim camiler Yüzlerini görmek istemediğim komşular Ve yarın öderim deyip de, Bir daha asla uğramadığım esnafların ızdıraplarını içtiğim içkileri, Benim değil senin günahların... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |