![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavi Yürekler / Mavi Kalemler Kategorisinde ve Korkmaz Bıçkın Forumunda Bulunan Korkmaz Bıçkın - Rahat Uyu Konusunu Görüntülemektesiniz. Yağmurdan eskisi kadar tat almıyor ıslanmışlığım çamurlu yolları aşıp, kurumasın yüreğindeki sevgi diye Sana ömrümün kara bulutlarından, sağanak gözyaşı getirdim Uyuyordun geldiğimde Gördüğün son rüyayı yanına aldığında anladım Kirpiklerin hayata ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Yağmurdan eskisi kadar tat almıyor ıslanmışlığım çamurlu yolları aşıp, kurumasın yüreğindeki sevgi diye Sana ömrümün kara bulutlarından, sağanak gözyaşı getirdim Uyuyordun geldiğimde Gördüğün son rüyayı yanına aldığında anladım Kirpiklerin hayata yenik düşmüş, Kurduğun hayaller de yarım kalmıştı. Geride bıraktığın kâbuslara yarenlik edecek cesaretim yok! Haydi kalk Bak avuçlarıma! Seçme hakkını kullanamamıştın doğduğunda Sana, meleklerle adaş ismini getirdim... Hani ağlayınca ölen serçeler gibi sev beni diyordun Kuşların yüzük parmağı olmaz ki gülüm Belki haykıramadım sevdiğimi, belki utandım, belki korktum Ama ben seninle, şu yüreğime bir ömür soktum… Ayın ilk hali yansırdı gülümsediğinde dudaklarına Ve güneş kıskanırdı gözlerini her yeni güne uyandığında. Gitme Ya ayrılığın adı ölümse! Aç gözlerini Bari son kez gülümse… Şimdi sensiz, Ağrı değil, hasret kesici haplara mahkûm, alkole muhtaç Oldukça, hatta olmadıkça sıradan bir ömür taşıyorum kollarımda Ama sen rahat uyu Sana, Bir bebeğin uykusundan çaldığım huzuru getirdim... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |