![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Küresel Ikınma Forumunda Bulunan Turgut Özdemir (Turgut Özdemir Kimdir? - Turgut Özdemir Hakkında) Konusunu Görüntülemektesiniz. TURGUT ÖZDEMİR 1979 model bir kişilik olarak müzikle uğraşabilecek kıvama gelmemin 2000'li yılları bulmasının sebebinin kesinlikle beceriksizliğimden kaynaklanmadığını söylemeliyim ilk önce... Ve doğum günümde bana bir klasik gitar hediye ederek ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| TURGUT ÖZDEMİR 1979 model bir kişilik olarak müzikle uğraşabilecek kıvama gelmemin 2000'li yılları bulmasının sebebinin kesinlikle beceriksizliğimden kaynaklanmadığını söylemeliyim ilk önce... Ve doğum günümde bana bir klasik gitar hediye ederek (dost sohbetlerinde "bende gitar çalmayı çok istiyorum" lafından bıkmıştı sanırım) beni aktif müzik hayatına terfi ettiren (ki sonradan çok pişman olmuştur) eşime sonsuz teşekkürlerimi sunarak devam etmeliyim... Uzun yıllar şiirle uğraştığımdan gitarı öğrendikçe beste yapmaya söz yazmaya ve yeni bir şeyler üretmeye çalıştım hep. İstanbul'a gelince de bu şarkıları daha fazla kişiyle paylaşmayı istediğimden kader denen trikotaj atölyesinin örmüş olduğu ağlar sayesinde Umut Karabay'la tanışarak ilk grubumuzu kurmuş olduk... Kadere teşekkür ediyorum... Mesleği: Bilgisayar Programcısı (Diplomam olduğundan yazıyorum, yoksa işim olmaz) En sevdiği müzisyenler: Barış Manço, Cem Karaca, Bülent Ortaçgil, Fikret Kızılok, Cahit Berkay, Kıraç, Emre Aydın En sevdiği gruplar: Moğollar, Kurtalan Ekspres, Duman, Gripin En sevdiği parça: Belki Birgün Özlersin En sevdiği renk: GaLaTaSaRaY En sevdiği yemek: Mercimek (Karaşimşek!!!) En sevdiği içecek: Kola En sevdiği filmler: G.O.R.A. Çalmaktan en çok hoşlandığı parça: İstanbul (Kendi bestem diye demiyorum güzel parçadır) Favori sözü: Bizden grup olursa eşşek kuyruğundan kravat olur... Hatta Kravat iğnesi olur... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |