![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Desteklediklerimiz Kategorisinde ve Küresel Ikınma Forumunda Bulunan Bora Par (Bora Par Kimdir? - Bora Par Hakkında) Konusunu Görüntülemektesiniz. BORA PAR Lise yıllarımda içimde gelişen büyük şevkin, müzik oldugunu farkettim. Severek dinlediğim yorumcuların parçalarını sürekli mırıldanırdım. Sonra sesimin fena olmadığını bi arkadaşım sölediğinde büyük bir haz almıştım. Söylemekten büyük ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| BORA PAR Lise yıllarımda içimde gelişen büyük şevkin, müzik oldugunu farkettim. Severek dinlediğim yorumcuların parçalarını sürekli mırıldanırdım. Sonra sesimin fena olmadığını bi arkadaşım sölediğinde büyük bir haz almıştım. Söylemekten büyük zevk alıyordum kü besteler yapmaya başladım. Çeşitli mekanlarda sahne deneyimleri yaşadım. Yaklasık 2 sene önce albüm calışmasına basladım nihayetinde hala süren bir calışma içerisindeyim bu süreç içerisinde "kuresel ıkınma" grubu ile tanıştım ve rock solemeye basladım muziğin her dalında boy gostermek adına sürekli calışmalar yapıyorum... kısacası müziği seviyorum... Mesleği: Turizm otelcilik En sevdıgı muzisyenler: Sezen Aksu, Haluk Levent En sevdiği gruplar: Küresel Ikınma En sevdiği parça: İstanbul En sevdiği renk: siyah , beyaz En sevdiği yemek: Patates kızartması En sevdiği içecek: Su En sevdiği filmler: mrs jo black Söylemekten en cok hoslandıgı parca: İstanbul Favori sözü: Herkes bir konuda deneyim sahibidir. Bilmiyorsan susacaksın! |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |