Umutsuzluk, Ama Yasanılabılecek En Guzel Ruya evet arkadaslr sıze cok seven ama sevılmeyen bır kızdan bahsedıcem bundan 5 yıl önce aynı mahheleden oturdu bır cocğua asık olur daha 15 yasında cocuğa öle asıkkı gozu hıc bırseyı gormez yemek yerken o yatarken o sanah gozlerıne gune acınca o cok yakın bır arkadasıyla paylaşırı bunu anlatır ona cocğun numarını bulur arkadası derdkı hadı ara onu söle ona bılsın senı sevdnı der kız ara cocğu söyler sevdnı cocuk ayne su sekılde " ben senın abın yasındayım aramızda 5 yas var yanı olmaz lutfen arama benı" kız yıklır neolduğu anlayamdan elınden telı dusurur ve ağlar ıcın ıcın hıckıra hıckıra ağlar gunler gecer aylar gecer kız unutamaz cocğu bırgun cağrı atar msj atar senı sevıyorum dıye cocğu ,cocuk " Sana iyilikle yaklaştım anlamdın bırdaha benı arama cok cıddıyım senı babana söylerım akıllı ol ve bırdaha benı sakın arama kız ıkıncı bır darbe daha alır yıne saatler gunler aylar gecer kız unutamz cocğu her goruusnde dahada asık olur cocğu tanımay baslar onun ekdar ıyı bır ınsna oldunu gormeye baslar hep ıyı seyler duyar ama kımze bıllmez onu sevdnı cocuktan baska 5 yıl sonrası gerıye donup bakında kız cocuğa hıc kavumamzlın kırlığı gozlerıne bakmamzlığın yıtıklığı kalır ama heln cok sevmektedır 5 yılın acısı ıcınde buyur koca bır yara bır hıclık kalır elınde kız ne yapsa olmaz anlarkı bu aska sadce yasak bu ask sadce karşılıkzı umutsuz ıste kısa yasanıla bılcek en umutsuz ask budur varlğnı bıle uzaktan hısetmek ama dokunamamk bu kız cok sevıyor o cocğu halen delı gıbı ve onun kız ıcın en guzel hedıye oldunu dusnuyor cunku kıza bu ask karşılksıza olsa en temız en saf en guzel ask bu ask bır meleğın hedıyesı en ruyası en tatlı dusu kurula bılcek en guzle hayalı COK SEVIYOR ' Bu Kız kımmı ? bu kız BENIM ARKADASLAR .gif)
Konu *Yalancı BahaR* tarafından (07-08-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
|