MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz
MavizeL Cafe :)
Umutsuzluk, Ama Yasanılabılecek En Guzel Ruya

Umutsuzluk, Ama Yasanılabılecek En Guzel Ruya

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve  MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan  Umutsuzluk, Ama Yasanılabılecek En Guzel Ruya Konusunu Görüntülemektesiniz. evet arkadaslr sıze cok seven ama sevılmeyen bır kızdan bahsedıcem bundan 5 yıl önce aynı mahheleden oturdu bır cocğua asık olur daha 15 yasında cocuğa öle asıkkı gozu hıc bırseyı ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 07-08-2009, 19:36
*Yalancı BahaR* isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

Standart Umutsuzluk, Ama Yasanılabılecek En Guzel Ruya

evet arkadaslr sıze cok seven ama sevılmeyen bır kızdan bahsedıcem bundan 5 yıl önce aynı mahheleden oturdu bır cocğua asık olur daha 15 yasında cocuğa öle asıkkı gozu hıc bırseyı gormez yemek yerken o yatarken o sanah gozlerıne gune acınca o cok yakın bır arkadasıyla paylaşırı bunu anlatır ona cocğun numarını bulur arkadası derdkı hadı ara onu söle ona bılsın senı sevdnı der kız ara cocğu söyler sevdnı cocuk ayne su sekılde " ben senın abın yasındayım aramızda 5 yas var yanı olmaz lutfen arama benı" kız yıklır neolduğu anlayamdan elınden telı dusurur ve ağlar ıcın ıcın hıckıra hıckıra ağlar gunler gecer aylar gecer kız unutamaz cocğu bırgun cağrı atar msj atar senı sevıyorum dıye cocğu ,cocuk " Sana iyilikle yaklaştım anlamdın bırdaha benı arama cok cıddıyım senı babana söylerım akıllı ol ve bırdaha benı sakın arama kız ıkıncı bır darbe daha alır yıne saatler gunler aylar gecer kız unutamz cocğu her goruusnde dahada asık olur cocğu tanımay baslar onun ekdar ıyı bır ınsna oldunu gormeye baslar hep ıyı seyler duyar ama kımze bıllmez onu sevdnı cocuktan baska 5 yıl sonrası gerıye donup bakında kız cocuğa hıc kavumamzlın kırlığı gozlerıne bakmamzlığın yıtıklığı kalır ama heln cok sevmektedır 5 yılın acısı ıcınde buyur koca bır yara bır hıclık kalır elınde kız ne yapsa olmaz anlarkı bu aska sadce yasak bu ask sadce karşılıkzı umutsuz ıste kısa yasanıla bılcek en umutsuz ask budur varlğnı bıle uzaktan hısetmek ama dokunamamk bu kız cok sevıyor o cocğu halen delı gıbı ve onun kız ıcın en guzel hedıye oldunu dusnuyor cunku kıza bu ask karşılksıza olsa en temız en saf en guzel ask bu ask bır meleğın hedıyesı en ruyası en tatlı dusu kurula bılcek en guzle hayalı COK SEVIYOR '

Bu Kız kımmı ? bu kız BENIM ARKADASLAR

Konu *Yalancı BahaR* tarafından (07-08-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir.
  #2 (Mesaj Linki)  
Alt 07-08-2009, 19:56
dü$pérésT isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
↓ ☠...đυšeš đυšłeя...☠ ↓

ay kuzum benim yaaa

ben bile dertlendim inan...
Allah yardımcın olsun...
dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler :
*Yalancı BahaR* (07-08-2009)
  #3 (Mesaj Linki)  
Alt 12-10-2009, 21:33
ShEyMa... isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
MavizeL Üyesi

hayirlisi olsun ...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz