![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Günün Sözü Konusunu Görüntülemektesiniz. Bazan bir an için kalkıp gitme, bağları koparma cesaretini buluyorum kendimde. Keşke nereye gideceğimi bilsem! Herhalde giderdim......
![]() |
|
#226 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bazan bir an için kalkıp gitme, bağları koparma cesaretini buluyorum kendimde. Keşke nereye gideceğimi bilsem! Herhalde giderdim... Konu AYIŞIĞI tarafından (07-19-2010 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir. |
|
#227 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dostlukmuş ölüme yürümekmiş Üstüne titremekmiş vefaymış! Aşk dediğin, zavallı bir kapıyı duvara çarpıp Çıkıncaya kadarmış! Bana koymaz deyip Sancını bir kilo rakıya gömsen de gece yarıları Asıl sancı, uyandığında Bütün odaları boş görünce başlarmış.. |
|
#228 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Gözlerim bekliyorken gecenin üstüme basıp geçmesini, avuçlarımda bir özlemi saklıyorum hâlâ gözyaşlarımla.. belki hep özleyerek yaşayacağım.. belki sırf bu yüzden yakışmıyor üstüme mutluluk.. Yeni bir cümledeyim Asrevya.. Gelmedin ve düştüm karanlığa.. (Yaren..) |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (07-21-2010) | ||
|
#229 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İlk kez kalem tutuyor gibi ellerim, üzerime devrilen kimsesizlik enkazında. Buruşuk bir peçeteye yazıp versem, yeniden söyler mi hayat şarkımı? İliklerime kadar soyundum sana hayat, bekâretini aldığın duygularımın günahı boynuna! (Dilek Akın) |
|
#230 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Telaşla,ten eşiğine gelirdi Aşk'ı teneşir paklamadan,önceden.. Belkide yıldır'ım Aşkıydı bizimkisi gerçekten Şimdi nasılda yıldık bak Sevgili birbirimizden.. (yeG) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |