![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Stadyuma Beleş Girme Formülü [yapmaya üşenme giriş garanti :)] Konusunu Görüntülemektesiniz. Malumunuz üzere stadyumun bütün kapıları polisler veya stadyum görevlileri tarafından tutulmuş olur. Bütün gürültü patırtı bittikten sonra son derece telaşlı bir vaziyette stadın herhangi bir kapısına yanaşıyorsunuz ve oraadaki görevli ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Malumunuz üzere stadyumun bütün kapıları polisler veya stadyum görevlileri tarafından tutulmuş olur. Bütün gürültü patırtı bittikten sonra son derece telaşlı bir vaziyette stadın herhangi bir kapısına yanaşıyorsunuz ve oraadaki görevli memura: 'Efendim çok acele içerdeki bir arkadaşa ulaşmam lazım, acil bir işimiz var (mesela annesini hastaneye kaldırdılar denebilir).' Ee karşınızdaki yılların memuru. Kaç tane sizin gibi eleman görmüştür. Yutar mı bu numarayı? Onu biraz daha ikna etmeniz lazım. 'Şayet bana güvenmiyorsanız nüfus cüzdanımı da alın.' diyorsunuz. Nüfus cüzdanını memura verdikten sonra gayet rahat içeri süzülüyorsunuz. Heyecanla tribüne koşmadan evvel kimliğinizi kurtarmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmıyor, doğru diğer bir kapıya gidiyor ordaki memura: 'Abi dehşet susadım. İçeride biliyorsun su ateş pahası bana bir izin ver şu karşı büfeden bir koşu gidip su alayım da geleyim.' diyor ona da başka bir güvenilir kimlik veriyorsunuz. Memur haliyle kabul ediyor ve sizin su alıp gelmenizi bekliyor. Bu işlemler bittikten sonra gayet sakin ilk girdiğiniz kapıya gidiyor, vermiş olduğunuz kimliği memurdan: 'Abi sen bu kapıda mıydın? Ben yan kapıdan çıktım arkadaşı da aldım kimliğimi rica edebilir miyim?' diyor kimliğinizi alıyorsunuz. Daha sonra da maça yetişmek için koşar adım çıktığınız kapıya, elinizde azıcık içilmiş bir şişe su ile gidiyorsunuz. Oradaki kimliğinizi de aldıktan sonra maçtan bir kaç dakika fire vermiş şekilde stadyuma girmiş bulunuyorsunuz. (uygulayanlar varmışş)![]() |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| hehe : )) iyiymiş.Maça çok gidip bütçeyi aşanlara tabi |
| yeşil Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (02-02-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
geçen kuzenler maça gidiodu bunu onlara anlattım...acil durumda kullanırıs dedi ![]() gitmişler zaten yağmurdan dolayı bilet fiyatları düşmüş gerek kalmamışşş |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
aaa evet bak yeni aklıma geldi kuzen dedi ki...kızım polisler uyanmış iki kapı arasına uzun tel çekiyorlar artık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |