![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan (=...Nasılsın Güzel İnsan...=) Konusunu Görüntülemektesiniz. farkettim ki bi aile olduğumuz halde herkes herkesden öylesine bi haber ... burası bizim mekan madem bi hal hatır sormayı çok görmemek gerek değilmi Can'lar ... madem bu bölüm dostluğun ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| farkettim ki bi aile olduğumuz halde herkes herkesden öylesine bi haber... burası bizim mekan madem bi hal hatır sormayı çok görmemek gerek değilmi Can'lar... ![]() madem bu bölüm dostluğun ,arkadaşlığın, samimiyetin katmerlendiği yer hadi başlayalım o zaman ![]() herkes üsttekinin hal-hatır sorusuna cevap verecek ve alttakine nasıl olduğunu soracak ....... eveeeet alttaki arkadaşım nasılsın nasıl gidiyo bakiiim... ![]() |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Şeb-i İfrad (08-25-2010) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
teşekkürler iyidir diyelim iyi olsun sizlerden ne haber ne var ne yok
|
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
teşekkür ederm =) bomba gibiyim nedense =) sınavlarda geldi çattı ama =) eeee alttaki vatandaş sen nasılsın iyimisin |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ben kötüyüm bugün... gün berbattı... sen nasılsın alttaki? |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |