![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Aşkın "F" Hali - Biraz Senden, Biraz Benden... Konusunu Görüntülemektesiniz. Uykumu uyuttum uykusuz yatıyorum ama Sen... Herşeyden habersiz... ne güzel uyuyorsundur kimbilir? ne kadar güzeldir saçlarının yastığı öpüşü, Tabi ne yastığın haberi var ne saçlarının. Ben Uyumuyorum.. Yastığımda Yok Saçlarında.. ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Uykumu uyuttum uykusuz yatıyorum ama Sen... Herşeyden habersiz... ne güzel uyuyorsundur kimbilir? ne kadar güzeldir saçlarının yastığı öpüşü, Tabi ne yastığın haberi var ne saçlarının. Ben Uyumuyorum.. Yastığımda Yok Saçlarında.. Ceyhun Yılmaz Aşk - Aşk Ve Resimler - Aşk Ve Sözler - Aşk Ve Şiirler (Güncel) |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Beni çok sev, bir nar bahçesindeki tanelerin toplamından pay biç mesela. Çünkü ben öyle yapıyorum. Bu yüzden Afrika'nın en kurak çöllerinde bile nar ağaçları görüyorum. Beni çok sev, ben seni hesapsız seviyorum... Tarihteki bütün aşkları kızdıracak kadar! Özgür Gümüşsoy |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() DİLEKÇE Sokağımsan Ben anahtarı çevirdiğim zaman Kapanan evin kapısı değil, Senin kapın olsun açılan. Adresimsen, Mektuplarım doğru dürüst gelsin; İki kişi telefonla konuşurken Olmayalım hemen üç kişi. Kentimsen, Başka kentler de girsin araya; Daha bir sevinçle katılayım, Şenliğimsen. Herşeyi yaz tarihimsen, Ama her bir şeyi; Dilimsen, Sen de koru biraz dilliğini. Düşüncemsen, Kızkardeşim pencereyi açsın; Sorguçlu bir ışık aracılığıyla Günyenisi dolsun içeri. Uzat saçlarını Frigya, Yarimsen, Yurdumsan; Söz ver Anadolu. Cemal Süreya |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() Bir kadina ne verirseniz verin, onu daha da buyuk hale getirir. Ona bir ev verirsiniz,size bir yuva verir; Ona sebze verirsiniz, size yemek verir. Ona bir gulucuk verirsiniz, size kalbini verir. Ona bir sarki soylerseniz, size konser verir, Kendisine verileni, çarpip çogaltarak geri verir... Bu yuzden ona çamur atarsaniz ,karsiliginda bir bataklikta bogulmaya HAZIR OLUN.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
![]() OoOof, dedi.. Ne oldu, dedim -Hiç, ne olsun, dedi.. Bırak her şeyi gel, dedim -Olur mu, dedi.. Hepsi hepsi bir tabak daha, dedim-Gerek yok, dedi.. Neden, dedim -Aynı tabaktan yeriz, dedi.. Bir daha sevdim... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |