![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Kitaplardan Size Kalan Cümleler... Konusunu Görüntülemektesiniz. .....beraber şarkı söyleyin,dans edin ve neşelenin ama birbirinizin yanlız kalabilmesine musaade edin...udun telleri titreşip aynı melodiyi verselerde ayrı dururlar birbirinden.... halil cibran-ermiş...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| .....beraber şarkı söyleyin,dans edin ve neşelenin ama birbirinizin yanlız kalabilmesine musaade edin...udun telleri titreşip aynı melodiyi verselerde ayrı dururlar birbirinden.... halil cibran-ermiş |
| dü$pérésT Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (01-13-2011) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
"büyük şehirlerde aşklar küçük kalır"
|
emir_a (01-13-2011) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| AŞK ın hiçbir sıfata ve tamlamaya ihtiyacı yoktur.başlı başına bir dünyadır aşk. ya tam ortasındasındır, merkezinde, ya da dışındasındır, hasretinde... Elif Şafak-Aşk |
emir_a (01-13-2011) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
bana, dedi, bir isim ver varlığım olsun. durdu, aklından yeni bir şey geçti. bana, dedi, sen isim ver, varlığım senin olsun. bana öyle bir isim ver ki senin adının yanında dursun. seni anan beni de ansın. seni hatırlayan beni de hatırlamadan olmasın. bir ' ile ' koy aramıza bizi birbirimize bağlasın. |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ölüm elbette bir sığınaktır... yeni bir ismin, maskenin yada pelerinin artık seni kendinden saklamaya yetmediği zaman gittiğin yerdir... artık vicdanının prensliklerinden hiçbiri sana sığınma izni vermediğinde kaçtığın yerdir... Chris Cleave-küçük arı |
emir_a (01-13-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |