![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Fundanın Seçtikleri... Konusunu Görüntülemektesiniz. Erkekleri anlamak için...Hamamböcegini takip edeceksin ! Hamamböcegi hizla bir istikamete dogru yol alirken, hiçbir engelle karsilasmamasina ragmen aniden durup bambaska bir yöne dogru kosmaya baslar.Bunun nedenini çözdün mü erkekleri de ...
![]() |
|
#11 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Erkekleri anlamak için...Hamamböcegini takip edeceksin ! Hamamböcegi hizla bir istikamete dogru yol alirken, hiçbir engelle karsilasmamasina ragmen aniden durup bambaska bir yöne dogru kosmaya baslar.Bunun nedenini çözdün mü erkekleri de anladin demektir... (Alıntı) |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#12 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Köpekler için üzüLmeye değmez.. Köpekler burunlarının ucunda bile olsa renk körü oldukları için gökkusağının o güzel renklerini göremezler..Bizde zamanında bir köpeğe gökkuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya calıstık ama hiç bir köpeği inandıramadık.. Anemi |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#13 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Adına aşk koyduğun o büyük boşluğa ben koca bir hayat sığdırdım... Beni sevmemene isyan edip kaçmak, sende aradıklarımı hayatla doldurmaya çalışmak, ruhumun en büyük yanılgısıydı... Hayat bana en acımasız yüzünü sevgini inkar ettiğim zamanlarda gösterdi... Ve şimdi asıl olmam gereken yerde, hayata başladığım yerde, kalbindeyim... Vazgeçilmez oluşunun sırrı bu işte: Senin olmadığın yerde ne olduğunu biliyorum... C.E |
|
#14 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İnsanoğlu.. 9 ay 10 güne kadar Ağlamaz.. 10 yaşına kadar sevimli Yaramaz.. 20 yaşında gençliğinin kıymetini Anlamaz.. 30 yaşında hayatını yaşar parası Olmaz.. 40 yaşında anlar ki parasız Yaşanmaz.. 50 yaşında yolun yarısı Kaygılanmaz.. 60 yaşında sağı solu belli Olmaz.. 70 yaşında bir işe Yaramaz.. 80 yaşında duymaz Anlamaz.. 90 yaşına kadar muhtemelen Yaşamaz.. 100 yaşında tarih olur Unutulmaz.. Yalnız istisnalar kaideyi Bozmaz.. (Alıntı) |
|
#15 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ....ama sonunda kendinden de sıkılır insan elbet.. gün gelir,terk edebilir en sevdiklerini bile... bir tek yalnızlığımız,ömür boyu yalnız bırakmaz bizi... o yüzden bence aşk,tek kişiliktir..... (Alıntı) |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 09:08. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |