![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel.com 'a Hoş Geldiniz Kategorisinde ve MavizeL Cafe :) Forumunda Bulunan Karalama Defteri Konusunu Görüntülemektesiniz. Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Bu Konuyu Açmayı Uygun BuLdum Düşündümki yazılan anlık iletiler,sözler,şiirleri burada toplarsak herkesin okumaktan zevk alacağı karma bir bölümümüz olur =) Şimdi isteyen arkadaşlar buraya diledikleri şeyleri ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Arkadaşlar Yoğun İstek Üzerine Bu Konuyu Açmayı Uygun BuLdum Düşündümki yazılan anlık iletiler,sözler,şiirleri burada toplarsak herkesin okumaktan zevk alacağı karma bir bölümümüz olur =) Şimdi isteyen arkadaşlar buraya diledikleri şeyleri ekleyebilir Konu Funda tarafından (06-10-2009 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 6 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
emir_a (01-13-2011), Kar Tanesi (06-03-2009), İmKaN(SIZI)M (06-03-2009), ^^SißeL^^ (06-23-2011), Şeb-i İfrad (06-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Varlığın acı veriyor olsaydı bana; Seni ölüme sevmez Gelmeyeceğini bile seni beklemezdim hala. Ben sensizlikte bile "seni yaşıyorum" sevgili... ” “ Sen bana “ bir ömür “ uzakken ben sana bir nefes kadar yakınım sevgili. Gelmeyeceğini bile bile ben hala seviyorum seni. “ Seni benden alan kadere Tek bir kelime etmeden Seni içimde yaşatacağım Çünkü ben senin Bedelini yüreğimle ödediğim En masum günahındım.... Konu İmKaN(SIZI)M tarafından (06-03-2009 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye İmKaN(SIZI)M İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Güzel Konu Oldu canım tşkler... Ellerine sağlık...(: |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye İmKaN(SIZI)M İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
bilge (12-14-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Gece yoldasın olur suskunluguna Hapsolmuslugun ellerinin sıcaklıgında kalır Nefesin solugundadır sevdanın Ama korkak tebessümler Kacırdıgın gözlerini yakalar Bir el götürüp kızıllıgına Yüzündeki her cizgide onu ararsın |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Kar Tanesi (06-03-2009) | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| bak ay bile eskisi gibi parlamıyor yokluğunda geceleri ışığında sabahladığımız o ay değil sanki sanırım oda gidişine yas tutmuş benim gibi nolur dönsen hadi gel üzme bizi... Konu Kar Tanesi tarafından (06-03-2009 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Kar Tanesi İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |