![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Leyla’nın Soyundansın (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Leyla’nın soyundansın Gözlerim aramıyor artık tutunacağım dalları Boylu boyunca serilmişim Ve girdabına tutulduğum bu yaman sevda belirliyor artık rotamı… Sen! Zalimin kızı, İçime saldığın bakışından gayrı yok mudur bana bir ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Leyla’nın soyundansın Gözlerim aramıyor artık tutunacağım dalları Boylu boyunca serilmişim Ve girdabına tutulduğum bu yaman sevda belirliyor artık rotamı… Sen! Zalimin kızı, İçime saldığın bakışından gayrı yok mudur bana bir hayrın? İyi düşündün mü? Halime nicedir gülmelerdesin… Bu bana reva mı? Nedir bugüne dek sana yananların Hayata gözlerini asçık tutabilme süresi? Var mı seni sevmekten geçebileceğim bir vuslat? Ağlamalar sonrası sesi titreyen yetime döndü halim Tepeden tırnağa bir anlık gözucun serildi üzerime Hangi dilde karşılığı var bu halin? Bu neyin nesi? Bana niyetlenip dönüşün olur mu seni götüren yollardan? Gidişinden mi dönersin yoksa her yönden mi beklemeliyim? İhtimalini büyütüyorum, yine bakışınla durulsun sıtmalarım Yoksa bana kucak açmış çöllere mi yar demeliyim? Şu kalbe merhamet eyle… Şefkat! Ana kucağı görmedin mi? Yürek taşımaz mısın? Kaç geceyi deldi figanım duymaz mısın? Ne zaman yakıştırdın bana mecnunun olma hükmünü? Eyvahlar olsun! Yoksa Leyla’nın soyundan mısın? Seni vaha kokan saçlarından bilmeliydim Gözlerinin ucu serildiği gün üstüme Senden yana payımı alıp çölleri sevmeliydim… Şimdi kırıldım yüreğime, haklısın, bırak yansın! Yoksa acır mıydı bu kadar içim? Bildim. Sen, Leyla’nın soyundansın… |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |