![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - İç Acılarımın Toplamı (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Dün, gece yarısı sen mi baktın gökyüzüne? Işıl ışıldı her taraf gözlerini anımsadım. Muhtemelen balkondaydın ve rüzgâr geçti saçlarından Boynuma urgan saçının reyhan kokusunu aldım… Sanırım narin parmaklarında yarım bardak ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Dün, gece yarısı sen mi baktın gökyüzüne? Işıl ışıldı her taraf gözlerini anımsadım. Muhtemelen balkondaydın ve rüzgâr geçti saçlarından Boynuma urgan saçının reyhan kokusunu aldım… Sanırım narin parmaklarında yarım bardak su vardı? Sen suyunu yudumlarken içimde FIRAT’tı coşan, Şayet sen üşümediysen, neden üstüme ÇIĞ yağdı, Dört başı mağrurdu kalbim, dizginlerden sana koşan… Ellerine benden yakın durabilen el’ler var ya, Gözlerinden ruhuna engelsiz iniyorlar mı? Sana çıkan yollar haram, gözlerinse harem bana Sen Yürek Devleti’mde sultan, kabul et hizmetkârını… İç acılarımın toplamı, tek bir isim, o da sensin… Sensiz yarım, senle yokum, dengesi yok hayatımın Beş duyum amade emrine, beklediğim bir tek sesin Yanındayken yok oluşta, yokluğunda anlamsızım… Yaşarken şaştı nizamım, geceden sonra yine gece Tebessümlerimden sonra, sen, rihlet makamım Hicazsın, Halim Arz eyledim duamda, sebebim dilde tek hece Yorgun kalbimde parmak izlerin, yaşadım, bildim, sen AŞK’sın..! |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| İç acılarımın toplamı, tek bir isim, o da sensin… Sensiz yarım, senle yokum, dengesi yok hayatımın Beş duyum amade emrine, beklediğim bir tek sesin Yanındayken yok oluşta, yokluğunda anlamsızım… __________________________________________________ _____________________ Şu dörtlüğe bittim.. Çok güzeldi sağol. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |