![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Çünkü Gidiyorsun (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Göz yanılması değil bu resim Gidiyorsun Bir feryat koparıyor narin ayakların Sızıyorsun kalbimden başka birine hayat olmaya En güzel rüyadan uyandırıyorsun çirkin bir gerçeği Tüm sözlerini yeme pahasına Susturuyorsun tüm ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Göz yanılması değil bu resim Gidiyorsun Bir feryat koparıyor narin ayakların Sızıyorsun kalbimden başka birine hayat olmaya En güzel rüyadan uyandırıyorsun çirkin bir gerçeği Tüm sözlerini yeme pahasına Susturuyorsun tüm sözleri Çünkü gidiyorsun Bırak şimdi hırpalayayım kendimi Şimdi değilse hüzün, bir daha ne için ne zaman Ve ölüm herhalde en fazla bu kadar yaman Ben ne kadar çığlık çığlığa, Sen o kadar susuyorsun Kımıldamaya mecal vermiyor bu yıkık an, Çünkü gidiyorsun Cömertçe harcadım umutlarımı, Senden öncesinde kaldı Nasılsa sen vardın ve olmayabilirdi artık hiçbir şey Ve şimdi tüm umutlarım altında ayaklarının Ne varsa biz kıldığım bir bir çiğniyorsun Gidilen olmak nedir bilmiyorsun Çünkü gidiyorsun Her çiçek beyazda karar kılıyor anlatmak için ayrılığı Her mevsim sonbahara bırakıyor sırasını Köklerinden ayırıyorsun filizlenmeden her tomurcuğu Ve insanlık suçuna ortak kılıyorsun kararını Sevmek adına tüm bildiklerini yerle yeksan ediyorsun Çünkü gidiyorsun Hançer hançer yırtılıyorsun gözlerimden, Sonumuzu başlatıyorsun Hayat kaç kez tanır yeni bir güne uyanma şansını Unutuyorsun ölümü Ve en pervasız halini kuşanıyorsun isyanın Gözlerine bakmadan göremem biliyorsun Sırtını dönüp bir adamı sırtından vuruyorsun Çünkü gidiyorsun Gülüşüne baharı yerleştiremez bir başkası, Şansını zorluyorsun Hayat, beni sensiz bırakmaya değmez abartıyorsun Feryadımı duyamıyorsun, mesafeler büyüyor siliniyorsun Topraklara ram oluyorum, anlamıyorsun Kalbimin ısrarısın ama engellenemiyorsun Çünkü gidiyorsun Mehmet ERCAN |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |