![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Yasım Var (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Sensizliğin ilk sabahını karşılayacak gözlerim Bu gecenin sonunda, ayrığın ilk sabahına merhaba Hayatın yaşamaya değer olduğuna inandırmaya çalışacak hislerim Kanımca günü bitirmeye mecalim yetmeyecek Ki sensiz bitirebilirsem günü sevgimden utanırım ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sensizliğin ilk sabahını karşılayacak gözlerim Bu gecenin sonunda, ayrığın ilk sabahına merhaba Hayatın yaşamaya değer olduğuna inandırmaya çalışacak hislerim Kanımca günü bitirmeye mecalim yetmeyecek Ki sensiz bitirebilirsem günü sevgimden utanırım Şehirlerce uzağıma gitmiş ol n’olursun Biliyorum, kokunu alırsam yeniden umutlanırım Yokluğun, en büyük ispat Ölmeden de yaşanırmış iki kalbin ayrılığı Verilen her söz yenmek içinmiş sevilenden sevene Ve bu gece bir hikâye daha yazılır sevgi literatürüne Bir çift siyah gözün varlığı Uykuları haram kılmış bir adamın gözlerine Beni sensiz bırakmak Canın bedenden çıkmasının bir nevi provası Sensizliğe uyanmak Gittikçe çirkinleşen bir kentin en hazin ikonası Yitirmişliğine bir gün dahi dayanmak varlığımın en iyi hali Yokluğunda her tebessümüm, yüzümün en sahtekâr şekli Şimdi sokaklara düşüp ağlamalı, “vurun beni ey ahali” Şimdi kuytulara düşüp bağırmalı, “duyun beni ey ahali” Yüzümde çirkin bir sensizlik, artık çocuklar korkar benden Sen, bizden seni kaçırıp beni yetim bırakansın Dostlarımızda bir sessizlik, kimseler bahsetmez senden Sanırım göğüs kafesime çarpa çarpa ölecek kalbim Gülüşünü taklit edeni alnından vurasım var Dünya suskunluğu bürünsün Ertelensin bayramlar Her günüm eyleme dönsün Yasım var |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |