![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Kan Susuyorum (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Aşka ihtiyaç duyduğundan mı canımı kırdın Yerlere saçılmış bir can kırığıyım şimdi Dokunmaya kalkma sakın Ellerin kesilir Beni kanatırsın Öyle bir gidişle git ki Rüzgârın süpürsün can kırıklarımı Sana can ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Aşka ihtiyaç duyduğundan mı canımı kırdın Yerlere saçılmış bir can kırığıyım şimdi Dokunmaya kalkma sakın Ellerin kesilir Beni kanatırsın Öyle bir gidişle git ki Rüzgârın süpürsün can kırıklarımı Sana can sunacak kadar can atarken Şimdi can çekercesine kan susuyorum Ayrılık anının iki buluşamayanıydık seninle Seni çok özleyeceğim demiştin Oysa ben seni zaten çok özlemiştim Ne çok şeydin Ve dilimde ne çok söylenmiştin Kurak çöllerimin rahmet sandığım serabı Şimdi sana susuyorum Artık dudaklarım adına oruç Ardından kan susuyorum Bir aşkın tek bilinmeyeni sendin Bu kadar mı sıkıldın gizlendiğin öznelerden İçimde sana ait kelimelerin katilisin Yanağımda parmak izlerin duruyor Canına kastedecek bir aşkın var mıydı diye soruluyor Adını anmamak adına susuyorum En azı dişlerimle ismini ısırıyorum En çok da adına kan susuyorum Artık kalbim attıkça seni toplar damarlarımdan İnadına anlamıyorum ve ağlamıyorum Gözlerim yaşlarını tutup bebeği gibi bakıyor Dört mevsim yağmur içti bedenim kokundan arınmak için Başaklar koyuveriyor kendini hıçkırıyorken bulutlar Senden ummadığımdan intihar ediyor umutlarım Saçların gibi dağıttığın beni tel tel asıyorum Son isteğimi de yutkunup Kan susuyorum Haklısın O kadar sevdim ki seni payına sevmek düşmedi O kadar âşıktım ki sana sende bana aşk kalmadı O kadar düşündüm ki seni sen düşünemez oldun Seni sevmekle meşguldüm bu yüzden sana zamanım yoktu Keşke sende sev diye sana da fırsat tanısaydım Kendi kendimi ayıplayıp kendime hayıflanıyorum Göz göre göre gözlerim açık gittin Biliyorum tek suçluyum Bu yüzden kan susuyorum Susuyor canım Can susuyorum Mehmet ERCAN |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |