![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Hey! Kimsin Ben? (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Kaybolduğuma dair sayfa sayfa ilanlar veriyorum Haber bültenlerini adımla süslüyorum Elimde kendi fotoğraflarımı taşıyorum Herkese kendimi soruyorum Kimse tanımıyormuş beni Hey ben! Kimsin ben? Bana diyorum! Beni gördün mü? Kendimi ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kaybolduğuma dair sayfa sayfa ilanlar veriyorum Haber bültenlerini adımla süslüyorum Elimde kendi fotoğraflarımı taşıyorum Herkese kendimi soruyorum Kimse tanımıyormuş beni Hey ben! Kimsin ben? Bana diyorum! Beni gördün mü? Kendimi arıyorum! Her gece içimdeki ben uyandırıyor beni feryat figân Kendi ağlayışlarımı duyuyorum En uzun ve zorlu yolculuğa çıkıyorum Kendi tarihimin en büyük ayaklanmasını başlatıyorum Ey kendim! Bana hazırlan, kendime geliyorum! Geceler boyu karşıma oturup kendimi sorguluyorum Kimsin ben? Kimsin ben? Konuşmuyorum Kendimi ele vermekten korkuyorum Yeminler ediyorum ki Kendi hakkımda tek kelime bilmiyorum Ruhuma işkenceler çektiriyorum Bana cevap ver! Kimsin ben diyorum Bilmiyorum diyorum Kimim ben? Bilmiyorum! Beni bana çevirmeye çalışıyorum Aradığım bana şuan ulaşılamıyor Lütfen bir daha dene diyorum kendi kendime Bir daha deniyorum Kendime cevapsız kalıyorum Aynalara koşuyorum Bu gördüğüm ben değilim Başka birine bakıyorum Bıktım dışımı görmekten İçim dışıma çıksın istiyorum Hey ben! Çabuk çık dışarı! Ey kalabalıklar! Var mı beni gören diyorum Ses alamıyorum İnsan içinden çıkıyorum İnsanım ve içime kaçıyorum Medet diyorum medet! Ben yokken beni ben kılan! Beni bana buldur! Beni bana buldur! Beni bana buldur! Mehmet ERCAN |
| YagmuRTaneSi Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
emir_a (01-15-2011) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |