![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Ve Son (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Ve son Son kez yazıyorum seni Emrine amade ettiğim kelimeleri Bu gece azadediyorum Her geceyarısı Unutulmaz gidişini hatırlamayı Unutuyorum Yetim bıraktığın beni Son kez avutuyorum Bu gece, işgal ettiğin hislerimden ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ve son Son kez yazıyorum seni Emrine amade ettiğim kelimeleri Bu gece azadediyorum Her geceyarısı Unutulmaz gidişini hatırlamayı Unutuyorum Yetim bıraktığın beni Son kez avutuyorum Bu gece, işgal ettiğin hislerimden Ebediyen çekileceksin Kalbimin kararıyla Benden en uzak noktaya sürüleceksin İlk kez sevmiyorum seni Çek yağmurlarını gecelerimden Kuraklığın hüküm sürsün Sana yeşerecek duygularım yok artık Yaşlarım yok, ardından gözlerim dökülsün Aylardır bu gece son kez uyamam kalırım Yıkanırım seni ruhumdan ve arınırım Seher vakti sensizliğe uzanırım Uyurum İlk kez sancın uyandırmaz beni Ve son kez uyudum seni |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Tek kelimeyle harkulade ercan yine süper bir şiir yazmış yüreğine sağlık. fulya seninde ellerine sağlık.bu şiir ercanın kendi sitesinde dahi yokken nerden buldunda buraya yazdın fulyacım merak ettim
|
| GÜLÜM Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
F L y (04-29-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Teşekkürler GÜLÜM, Mehmet Ercan arkadaşım... Yazılarını ve şiirlerini kendisinden alıyorum... |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Ercanı radyodan tanıyorum bu şiirleri okuyunca aynı kişimi yazmış diyede şaşırıyorum neyse fulyacım ercanı görürsen selamımı iletirsen sevinirim (bu arada ismim SEMA)zaman zaman radyoya msj yazıyorum eminim hatırlar... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |