![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Mehmet Ercan Forumunda Bulunan Mehmet Ercan - Körebe (Mehmet Ercan Şiirleri) Konusunu Görüntülemektesiniz. Hani oyundu sadece..! Hani gözlerimi açınca elimi tutup sarılacaktın..! Bir daha asla körebe olmayacağım..! Çık artık bir yerden nolur Yoksa ağlamaktan kör olacağım! Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Çocukluğumdan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Hani oyundu sadece..! Hani gözlerimi açınca elimi tutup sarılacaktın..! Bir daha asla körebe olmayacağım..! Çık artık bir yerden nolur Yoksa ağlamaktan kör olacağım! Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Çocukluğumdan beri herkes kaptı mendillerimi, Şimdi bu oyun daha bir acıtıyor içimi Gözyaşlarımı paçavralara mı layık gördün? Nasıl bir gidiş bu? Yeni mi bu kural? Hem ruhumu çaldın, hem hislerimi… Hem de tüm mendillerimi..! Kutu kutu penseler mi bıraktın yollarımı prangalamaya? Seven arkasını dönse ve sevilen çekip gitse Oysa bir an için döndüm arkamı Nolur bir ses versen de bu oyun bitse… Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Zifiri bir geceye sürükleniyorum Yoksun! Yüzümden bin parça sen soydum Ve başucuma koydum Sadece oyun bu, şimdi kapıdan gireceksin biliyorum Ben ya bir yalan uydurdum Ya da kendimi kandırıyorum Dön artık nolur..! Kendimi duvarlara vurmaktan yo-rul-dum..! Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Çocukken de saklanırdı hep birileri Önce gülerdim Sonra korkardım Sonra ağlardım Sonra annem seslenirdi “ce” diye.. Ama bu yokluğun delice Ama bu gidişin sessizce Ama bu sorumsuzluğun haince Hani yanımda olacaktın ben üzülünce Hani söz vermiştin bir ömür boğacaktın beni sevince Hep bu karşılığı mı alır insan sevince? Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Şimdi sen beklide başka bir oyundasın Başkalarının acılarının yalancı doktorusun Ben de yüreğime sensizliği anlatmaya çalışan öğretmen Sen bitirdin oyunu, sen çıktın! Yüreğim ve ben küstün sana Gelme artık istemem..! Artık her köşe kış köşesi Sen akşamın batan güneşi Ben tarafından vurulan akşam ebesi Şimdi kim duyar ki bu sesi? Ve, annemin yıllar öncesinde kaldı acılarımı dindiren busesi… |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
F L y (04-30-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| NasıL bir şiir, nasıL bir yürek ? NasıL bir yaşanmışLık ! HarikuLade ! |
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Evet şiiri okuyunca nasıl bir yaşanmışlık demek geçiyor içimizden ama eycan(ercan) koca yürekli bir insandır çok daha fazla şiirlere imza atması dileğiyle... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |