Sizin Aşkınız Kaç Mesaj? Mesajla! Cep telefonu çıktı mertlik bozuldu mu? Yahu insan mesajla ayrılır mı? İlişki dediğin bu kadar basit mi? Geçirilen bunca zaman telefonun mesaj mönüsünde mi saklı kaldı?
Büyük aşk mı? Hangi aşk? Bir mesajla bitebilen bağlantıya aşk denir mi? Aşkı kim ve ne zaman bu kadar ucuza sattı?
İnsanın önce kendine sonra karşısındakine ve yaşadıklarına saygısı olmalı. Süresi önemli değil iki insan ortak bir duyguda buluşmuş ve keyifle bunu paylaşmışlarsa ayrılık vakti geldiğinde iki düzgün cümleyi hak etmezler mi? Ayrılmanın da adab-ı muaşereti yok mudur? Kalmamış demek ki!
Teknoloji insanın hayatını kolaylaştırmak için vardır. Buna katılıyorum ancak bu da biraz fazla kolay oldu. Dünyaya bakışınız sevgiye ilişkilere dostluklara bakış açınız devreye giriyor bence. Düşünüyorum erkek arkadaşım ayrıldığımızı telefonuma mesaj atarak bildirdiğinde bunu ancak telefonu kafasında parçaladıktan sonra yapması gerekirdi. Kimse karşısındakini bu kadar aşağılayamaz. Ayrıca o mesajı okuyup ayrıldığını anlamak da başka bir erdem olsa gerek. bunu beynim almaz ki..
İlişkileri düzgün yürütmekten aciziz burası kesin. Yara almadan can acıtmadan beraberlikleri sürdüremiyoruz. Bu kısmı çözmüştüm. Ayrılığı bile becerememek şaşırtıyor beni. İlişkimiz mesajla mı başladı geceleri birbirimiz yerine telefona mı sarılıp uyuduk? Cevap evet ise korkulacak bir şey yok. Zaten ayrılmamışızdır. Ne de olsa sevgilimiz tuş takımıymış o da yerinde duruyor!.... |