![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Facebook Ve Amele Bağlamı... Konusunu Görüntülemektesiniz. Facebook Amele Kaynıyor. Sözüne Hak Vermeye Başladım Bu Günlerde... Adamlar Türklere Arkadaşlarınızı Bulun Dediler.Türkler Arkadaş Bulun Anladı Heralde. Önüne Gelen Arkadaşlık Teklifi Atar Tanışmaya Çalışır. Arkadaşlık Sitelerini Geçti... Örnekde Göründüğü ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Facebook Amele Kaynıyor. Sözüne Hak Vermeye Başladım Bu Günlerde... Adamlar Türklere Arkadaşlarınızı Bulun Dediler.Türkler Arkadaş Bulun Anladı Heralde. Önüne Gelen Arkadaşlık Teklifi Atar Tanışmaya Çalışır. Arkadaşlık Sitelerini Geçti... ![]() Örnekde Göründüğü Gibi. İlgi Alanları Erkekler Ve Aradığı Arkadaşlık Olanlar Hiç Kusura Bakmasınlar. Aynı Şey Erkeklerde Daha Fazla Tabiki... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kesinlikle katılıyorum.. Bizde ne zaman bir durum çığırından çıkmadı ki, ne zaman başka amaçlar aramaya başlamadık ki ?! Sitenin amacı insanlar tarafından saptırılıyor ! |
| FdLya Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (10-20-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| teknolojinin esasına karşı olmadığım dilediğimce kullandığım halde ben soğuğum facebook olayına... başından bu yana hiç merak etmedim hiç üyelik isteğim falanda olmadı... arkadaşlarımın onca ısrarına rağmen... ilk meşur olmaya başladığı günlerde mantıklı geliyordu ama artık sıfırın altına inmeye başladı gözümde... amaç yön değiştirdi... birşey daha söyleyim önceden çağıran arkadaşlarım artık "gelme boşver" diyo... =) |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Facebook ve benzeri sitelerden uzak durmaya gayret ederim , sevdiklerimide uzak tutarım . Bu tür sitelerin amac'ı zamanla çığrından çıkıyor . Ve sakındığın insanlara kendini bilmez kişiler iğrenç tekliflerde bulunup sinirimi alt üst ediyor . Bu sanal magandaların real olanları zaten tüm caddeleri işgal etmişken birde bu tür siteleri ele geçirdiler . Ben bir erkek olarak ; Ne sevgilimin , ne kardeşimin bu tür amacını zamanla aşan sitelerde bulunmasına karşıyım . İyi kullananlarda var elbet , ama kötü kullanıcıların önüne geçmek imkansız . |
| Etiketler |
| amele, arkadas, arkadaslik, facebook |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |