![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Sen Beni Nasıl Yersin Durumu. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sen Beni Nasıl Yersin Durumu. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Olay şöyle ceyran etmektedir; İki genç arkadaş bankta oturup Sen ben adındaki dondurmayı yeme çabası vermektedir. Aaman allahım ne ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sen Beni Nasıl Yersin Durumu. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Olay şöyle ceyran etmektedir; İki genç arkadaş bankta oturup Sen ben adındaki dondurmayı yeme çabası vermektedir. Aaman allahım ne ola ki? Karşıdan full çekici ve kendini sexy zanneden bir kız gelir... Ve Çocuğa Der ki; Sen Beni Nasıl Yersin! Tabi Çocuk Ne Olduğunu Şaşırır, kafasında volkanlar patlar, trenler çarpar falan... Tabi Kız bu arada Sen Ben Adındaki Dondurmayı almış ve çoktan yemeye başlamıştır bile... Panda Gibi Kaliteli Bir Firmanın, Türkiye'de böyle bir Reklamı Ekrana çıkarmak akılsızca bir yaptırımdır. Herkesin kafasında dondurmadan çok, orada olsam kızı nasıl götürürdüm mevzusu yer etmiştir. Ayrıca Herhangi bir parkta böyle birşey olsa, o kızın sen beni nasıl yersin cümlesini daha tam olarak bitiremeden, çoktan yenilip bitirilmiş olması yüksek ihtimaldir. Kısaca gereksiz bir reklamdır, tiksindiricidir, Beni Panda'dan soğutmuştur. |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (06-14-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
ay çok sinir bir reklam kesinlikle... ya bir insan bir dakikanın içinde bi kıza kapılacak bön bön bakacak kadar aptal olabilirmi... ![]() sonra kız gözlüğünü takıyo eski haline dönüyo ya ben olsam kendimi toparlar hemen geri alırdım dondurmamı ![]() çok amatörce bir reklam.... |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Panda oldum olası sevmem, Maskotu dışında. Ege Bal reklamınıda tek geçiyorum bu arada, tavsiye ederim. |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |