![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Diyemediklerim Adlı Site. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sürekli Bizim, Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Sitemize Ait Konuları Çalıp Kendi Sitelerine Ekleyen, Amaçsız ve Gereksiz Bir Site Olmakla Birlikte Kendilerine Ait, Onların Oluşturduğu Hiç Bir Konu Bulunmayan, ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sürekli Bizim, Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Sitemize Ait Konuları Çalıp Kendi Sitelerine Ekleyen, Amaçsız ve Gereksiz Bir Site Olmakla Birlikte Kendilerine Ait, Onların Oluşturduğu Hiç Bir Konu Bulunmayan, Benim Konu Anlatımlarımla benim yazılarımla bir yerlere gelme çabasına girmiş hırsız diye tabir ettiğimiz tiplerin yönetici olduğu Sözde Edebiyat Sitesi. Daha önce yöneticisi olduğum bir siteyi aşağılamak tarzım değildir aslında, ama uyarmama rağmen aynı hatalara ve aynı tavırlara devam ediyorsa muhalif olmamam imkansız. Bana özel yazılar ve şiirler kopyalanıyorsa, İnternette asla bulanamayacak sadece benim oluşturduğum yazılarım ukalaca çalınıyorsa bunun adını ben bile koyamam. Hala benim üzerimden pirim yapmaya çalışmaları çok komik üstelik... Hani Ne Oldu Sizin ''Alıntı'' Diyebilme Erdemi Durumunuza? Sürekli İki Lafın Birinde Vurguluyordunuz ya? Kendinize Gelince Geçerli Değil Sanırım. Yıllardır İnternette Olan Bahse Konu Sözde Edebiyat Sitesinin Bu Durumlara Düşmesi de Oldukça üzücü bir durum. Bence Bu Yazımı da Kopyalayıp Muhalefet Sözlük Bölümünüze Açın )(Hadi Ama Elif Lâm Râ Utanma! Ah Pardon, Sizde Öyle Bir Duygu Yoktu Unutmuşum )) |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Güzel yazmissin .. ama bu konuyu burada degil bence o forumda acman gerek ki görsünLer.
|
| Hasret Ölüme Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
dü$pérésT (09-28-2010) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Vakti zamanında bulunduğum bir yerdi ki üye kitlesinin "dar beyinli" oluşundan çok problemler yaşamıştım. Bulunduğum süre içerisinde "Moderatör" diye bilinen şahsiyetler dahi dış görünüşle insan yargılayıp ceza/yasak verecek kadar "Erdemli". Şaşırmadım. |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
hırsızlık sadece "somut" değildir... "fikri'ne sahip olmayan toplumlar yıkılmaya mahkumdur" der eski zamanlarda bir yönetici... büyüklük özgünlüktür...ve asıl güç bunu korumaktır... madem sitemizin yakın takipçileri "kendileri" bu konuyuda okuyacaklardır mutlaka... bende bu konuyu okuduktan sonra bir gezinti yaptım ve taklit'e dair bir çok şeyin farkına vardım... hepsini burada zikretmicem... zaten "kendileri" herşeyin fazlasıyla farkındalar...!farkında olmalılar...!farkına varmalılar...! her ne kadar sitemiz kurulalı kısa bir zaman geçmiş olsada "özgün" bir site olduğumuzun "somut" kanıtıdır bu... yanlız birşeyin kesinlikle anlaşılması gerekir... belki taklit edilir...ama OLUNAMAZ...!!!....ve birşeyi olamıyorsan yok olursun... |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye dü$pérésT İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
)
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |