![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Ne Dedim Ki Ben Konusunu Görüntülemektesiniz. Kesinlikle birisine kızacağı birşey söylendikten sonra (karşı tarafın kızacağını bile bile)doğal olarak kişinin kızması sonucunda sorulan anlamsız soru....
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kesinlikle birisine kızacağı birşey söylendikten sonra (karşı tarafın kızacağını bile bile)doğal olarak kişinin kızması sonucunda sorulan anlamsız soru. |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kullanmadığım bi kelime desem yalan olucak asLında bi tür suçunu örtbas etme çabasıdır ki işe yaramıyo sadece karşınızdakinin sinirli bakışlarla size bakmasına sebep oluyo.. |
| Funda Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (04-13-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
hiç yapmam Ama napıım o kadar kızmasın o da sölemesem içimde kalır
|
| Bu Mesaj İçin 2 Üye WhiTtRicX İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| (:Benim de kullanmadığım ve kullanılmasından hoşlanmadığım bir soru ![]() |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
yaptığınız hatayı bile bile sinirli bakıslar karşısında gevşek gevşek "ne yapdım ki ben aaaaa" demesi cok zevkli olan bir hal |
| zuxzu Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Beyzade (04-16-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |