![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Sevgilisinden Ayrılan Arkadaşı Teselli Etmek. Konusunu Görüntülemektesiniz. Genellikle hatalı olduğu düşünüldüğü için karşı tarafın yerden yere vurulmasıyla arkadaşın moralinin düzeltilip egosunun tavan yaptırılması eylemidir....
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Genellikle hatalı olduğu düşünüldüğü için karşı tarafın yerden yere vurulmasıyla arkadaşın moralinin düzeltilip egosunun tavan yaptırılması eylemidir. |
| Bu Mesaj İçin 4 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Aslında çok yanlış bir eylem.Birşey bitmişse bence her iki taraftan kaynaklanan bir sorun var demektir.Karşı tarafı suçlamak her zaman mantıksız gelmiştir bana... |
| ALaGüL Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Beyzade (04-16-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||||
| ||||||
bence yeri geldiğinde doğru bir eylem. tabi herzaman da değil ancak bazı biten sebebler varki çok kötü bir baskası olma aldatılma vs. tarzı bitmelerden bahsedersek son derece doğru bir eylem ki karsı taraf fazlasını bile hakkediyor düşüncesindeyim tabi hak etse de uygulama taraftarı değilim. ama suclamalar her zaman yanınızda olan arkadasa veya kendi icinizde olmalı diye dusunuyorum yoksa ilerde pismanlık yaratabilir kendimden biliyorum keske bunu demeseydim diyebilir geri dönüş yolu varsa bu yolu tıkayabilir insan. |
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
hatalı bir davranış ne olursa olsun iki kişi arasında yaşanmış bir durumdur en yakınım dahi olsa kesinlikle müdalesi veya yorum yapması yanlıştır.ne yaşadıysak ve naptıysak kendi aramızda başkalarıyla paylaşıp millete laf ettirmek kitabımızda yazmaz....
|
| Beyzade Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
ALaGüL (04-16-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |