![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Mavizel Ansiklopedi Kategorisinde ve Muhalefet Sözlük Forumunda Bulunan Hiç Kimse Vazgeçilmez Değildir Konusunu Görüntülemektesiniz. Bütünüyle "Mükemmel" Bir Cümledir... Düşünün; - Hangimiz çalıştığımız iş yerinden ayrıldıktan sonra oluşan personel açığının dolmadığını gördük? yada iş yerinden ayrıldıktan sonra mevcut yerin faaliyetinin sonlandığını? - Sevgililerinizden ayrıldıktan sonra ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bütünüyle "Mükemmel" Bir Cümledir... Düşünün; - Hangimiz çalıştığımız iş yerinden ayrıldıktan sonra oluşan personel açığının dolmadığını gördük? yada iş yerinden ayrıldıktan sonra mevcut yerin faaliyetinin sonlandığını? - Sevgililerinizden ayrıldıktan sonra ömür boyu başkası ile bir beraberlik yaşamamış olanınız var mı? - Kim canına tak ettiği noktada asla vazgeçemem dediği şeyden vazgeçmemiştir ki bu hayatta? Kabul edilmesi gereken şudur ki; İnsan için asıl olan kendisidir. Çünkü en zor kendinden vazgeçer insan. En zor diyorum çünkü; bir raddeden sonra herkez herşeyden vazgeçtiği gibi kendinden de vazgeçiyor. Her durumda olduğu gibi tabi ki bu durumda da istisnalar mevcut. Ancak her zaman ki gibi istisnalar kaideyi bozmuyor... |
| Bu Mesaj İçin 5 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Doğruluğuna kesinlikle inanılması gerekli bu sözün..Ama işte gerçekten aşıksan bu söz bi anLam ifade etmiyor.. ÖnceLeri bu cümleye inanmak istemezsin söyleyene kızarsın ama işte "o" kişi gittikten sonra başka birisini aynı tutkuyla sevebiliyosan uzaktan gördüğünde bile kalbin çıkıcak gibi çok hızlı atıyosa anlıyosun o zaman "Hiçkimsenin Vazgeçilmez oLmadığını"... Ama bu sözü kendini bulunmaz hint kumaşı sanan kendisini vazgeçilmez gören kişilerin yüzüne söylendiğinde de ayrı bi zevk veriyo |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-23-2009), zizi (05-23-2009) | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
Kesinlikle katılıyorum.Hayatta herşeyden vazgeçebiliyorsun zor olsa da...Acı çekiyorsun belki ama;hiç bir acı sonsuza dek sürmüyor....Bunu anlamam için yaşamam gerekiyormuş.Yaşadım ve gördüm ''Kimse vazgeçilmez değil;ben de''... |
| ALaGüL Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-23-2009) | ||
|
#4 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Kendinden bile vazgecebiliyor insan yeri geldiğinde... ki kaldı ki başkaLarı... Kimse vazgeçilmez değildir, der insan.. vazgeçemem der ; 5gün sonra .... hovardadır.. havadadır sözler... Vazgeçilir vazgeçilir..! |
|
#5 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Aslında Sevilen Kişiler Vazgeçilmezlerdir.Ama Var Oldukları Sürece Vazgeçilmezlerdir.Gidenler Unutulur...Vazgeçilmesi zor kişilerdir bunlar ama vazgeçilmez degillerdir...
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |