![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Radyocular Kategorisinde ve Murat İnce Forumunda Bulunan Son hüzün Konusunu Görüntülemektesiniz. Vur demiştim gitmeden önce, hüzün yüklü gemileri batır, susma konuş son kez demiştim, geleceğe kalmadı tek satır. Bu son bakış ve son hüzün, gülerek git demiştim ve benden geriye kalan ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Vur demiştim gitmeden önce, hüzün yüklü gemileri batır, susma konuş son kez demiştim, geleceğe kalmadı tek satır. Bu son bakış ve son hüzün, gülerek git demiştim ve benden geriye kalan işte birkaç satır, birkaç kuru tümce. Yağmurlar hüzün düşürür bu şehre, sular çekilir keder üşüşür ve mazgallardan acı sızar şehre. Gece sırra kadem basan huzuru kovalar gün doğana kadar. Sonra, gözlerin mazgalların altında büyür büyür, korkudan adrenalin salt gerçeğiyle kavuşur yüreğin ve büzüşür şehre kör bakan gözlerin. Alçalırsın, dupduru suların altında çamura gömülürsün ve düşen yağmurla sevda şehrine ölürsün. Gören olmaz, duyan bulunmaz yaşama olan direnişini, her çırpınışta biraz daha gömülürsün. Düşen neydi ki göremediğimiz takvimlerden?.. Yer sofrası gibi açtığımız yüreğimiz eksiliyor saçlara düşen beyazlarda. Takvimin her bir yaprağına "boşuna geçen yıllarım" yazıyor. Sonrada dikip gözlerimi tavana, davullu zurnalı ağıtlarımı düşünüyorum. Toparlayamıyorum beyazları, düşmüş ya bir kez çare yok göremediğimiz yıllara. Acım yüreğe değseydi cehennem olurdu, kaç kez öldüğümü sormasınlar bana ve kaç kez vurulduğumu, son bir kez, belki bir, belki milyon kez öldüm de, ölmekten vazgeçmedim. Işıklar sönüyor bu şehirde her akşam ve kuduran gecelere yaslıyorum başımı. Gün ecelim, gece bedduam, güne dua ediyorum bu şehirde her gece. Murat İnce 08/11/2007 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |