![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Türkiyem (Ülkemize Özel) Kategorisinde ve Mustafa Kemal ATATÜRK Forumunda Bulunan Mustafa Kemal Atatürkten Son Mektup Konusunu Görüntülemektesiniz. Atatürk'ten Son Mektup Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Siz beni hala anlamadınız Ve anlayamayacaksınız çağlarca da; Hep tutturmuş; Yıl 1919, Mayısın 19 u diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyor ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Atatürk'ten Son Mektup Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Siz beni hala anlamadınız Ve anlayamayacaksınız çağlarca da; Hep tutturmuş; Yıl 1919, Mayısın 19 u diyorsunuz Ve eskimiş sözlerle beni övüyor övüyorsunuz. Mustafa Kemal'i anlamak bu değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil. Bırakın o altın yaprağı artık Bırakın rahat etsin anılarda şehitler. Siz bana, neler yaptınız ondan haber verin Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin? Mustafa Kemal'i anlamak yerinde saymak değil Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil. Hala o acıklı ağıtlar dudaklarınızda Hala oturmuş, 10 Kasımlarda bana ağlıyorsunuz Uyanın artık diyorum, uyanın, UYANIN! Uluslar, fethine çıkıyor, uzak dünyaların.. Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil. Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız Labaratuarlarda sabahlayın, kahvelerde değil Bilim ağartsın saçlarınızı, kitaplar Ancak, böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil Mustafa Kemal ülküsü, sadece söz değil. Demokrasiyi getirmiştim sizlere, özgürlüğü Görüyorum ki aynı yerdesiniz, hiç ilerlememiş Birbirinize düşmüşsünüz, halka eğilmek varken Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız gülen? Mustafa Kemal'i anlamak itişmek değil Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil. Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla Bilime, sanata varılmaz dalkavuklarla. Bu vatan, bu canım vatan, sizden çalışmak ister Paydos övünmeye, paydos avunmaya, yeter, YETER! Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil Mustafa Kemal ülküsü, SADECE SÖZ DEĞİL! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Halim YAĞCIOĞLU Alıntıdır... |
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
Muhtesem Bir Yazı saol Birde 'NUTUK' Bu Eseri Kesinlikle Okuyun EĞer Okumayan Varsa
|
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |