![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Kültür ve Sanat Kategorisinde ve Müzik Forumunda Bulunan Cem Adrian & Aylin Aslım - Herkes Gider mi? (Kavak Yelleri 153. Bölümde Çalan Şarkı) Konusunu Görüntülemektesiniz. Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Sessiz bir gece, yorgun adımlarım Hiç haberi yok gibi, ıslak kaldırımların Kimse görmüyor mu? Kimse duymuyor mu? Durup önünde kalbinin, kimse durdurmuyor mu? Herkes ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Linklere ulaşabilmeniz için KAYIT Olmanız Gerekmektedir.. Sessiz bir gece, yorgun adımlarım Hiç haberi yok gibi, ıslak kaldırımların Kimse görmüyor mu? Kimse duymuyor mu? Durup önünde kalbinin, kimse durdurmuyor mu? Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi? Elinde cennetin kayıp haritası Kalbinde hazineler, yüzünde anahtarı Kimse duymuyor, kimse bilmiyor Ve sen hala üşüyorsun.. Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi? Hala yalnız mısın? Sadece özgür. Peki mutsuz? Sadece alışmış. Peki ya aşık? Sadece eksik. Peki ya sen? Hala bekliyor musun? Beklemek, şimdi hiç duymayan birine, Dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız. Peki ya umut? Umut, şimdi hiç görmeyen birine, Gökkuşağını anlatmak kadar zor ve imkansız. Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Yağmur diner mi? Yağmur diner mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam Yağmur diner mi? Yağmur diner mi? Söyle bana küçük adam, söyle bana küçük adam |
| Bu Mesaj İçin 3 Üye Funda İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
|
#3 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
tam armağan edilebilecek bir şarkı ![]() "...söyle bana küçük adam..." |
| Etiketler |
| - 19 mart cumartesi), - indir - mp3 - yükle, cem adrian & aylin aslım, herkes gider mi?, kavak yelleri 153. bölümde çalan şarkı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |