MavizeL mırr ve vızz (: Nice Mutlu Senelere
Go Back   www.MavizeL.com
Kültür ve Sanat
Müzik
Müzikhol - Haberler - Konserler - Duyurular
Nil Karaibrahimgil - 2011 Single Çıktı....

Nil Karaibrahimgil - 2011 Single Çıktı....

Müzik Kategorisinde ve  Müzikhol - Haberler - Konserler - Duyurular Forumunda Bulunan  Nil Karaibrahimgil - 2011 Single Çıktı.... Konusunu Görüntülemektesiniz. Nil Karaibrahimgil,Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum adlı single çalışmasıyla müzik severlerle buluşuyor. Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Nil Karaibrahimgil, kendisinin romantik komedi türünde diye tanımladığı şarkısı Hakkında Her Şeyi Duymak ...

sosyal paylasim linkleri
İçeriği Facebook ile paylaş
İçeriği Digg ile paylaş
İçeriği del.icio.us ile paylaş
İçeriği Google ile paylaş
İçeriği StumbleUpon ile paylaş
İçeriği Reddit ile paylaş
İçeriği Twitter ile paylaş
İçeriği technorati ile paylaş
İçeriği Simpy ile paylaş
İçeriği Newsvine ile paylaş
İçeriği netvibes ile paylaş
İçeriği myspace ile paylaş
İçeriği misterwong ile paylaş
İçeriği friendfeed ile paylaş
İçeriği blogmarks ile paylaş
İçeriği Blinklist ile paylaş
  #1 (Mesaj Linki)  
Alt 05-29-2011, 13:12
dü$pérésT isimli Kullanıcı Resmi (Avatar)
↓ ☠...đυšeš đυšłeя...☠ ↓

Ok Nil Karaibrahimgil - 2011 Single Çıktı....

Nil Karaibrahimgil,Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum adlı single çalışmasıyla müzik severlerle buluşuyor.

Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Nil Karaibrahimgil, kendisinin romantik komedi türünde diye tanımladığı şarkısı Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum ile dinleyicilerinin karşısında. Şarkıyı yazar yazmaz Twittera bir yaz akşam üstü araba kullanırken ve aklınıza biri feci takılmışken dinleyeceğiniz şarkıyı yazdım galiba diyerek duyuran genç şarkıcı, single tasarım konseptiyle de çok konuşulacak. Singlein içeriğine uygun Nihat Odabaşının çektiği kapak fotoğraflarında Nil Karaibrahimgil, başında toka gibi duran fal kapatılmış fincan ile de oldukça sempatik bir görüntü oluşturuyor. Albüm fotoğraflarında kendi içtiği kahvenin fotoğrafını kullanan Nilin kahve falına ise dinleyicileri bakacak.

Şarkının bir İskender Paydaş, bir Bülent Uludağ, iki Alper Erinç imzalı dört ayrı versiyonunu dinleyicileriyle paylaşacak olan Nil,Dinleyen kendi hakkında her şeyi duymak istediği kişisine ve onunla olan müziğine göre seçim yapsın istedim diyor.

Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil imzası taşıyan ve single olarak dinleyicisine ulaşacak olan çalışmada sade,şekerli,az şekerli ve orta seçenekleriyle herkes kendine uygun olan versiyonla coşacak.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil

forum kurallari Yetkileriniz