Nil Karaibrahimgil,Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum adlı single çalışmasıyla müzik severlerle buluşuyor.
Türk Pop Müziğinin sevilen ismi Nil Karaibrahimgil, kendisinin romantik komedi türünde diye tanımladığı şarkısı Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum ile dinleyicilerinin karşısında. Şarkıyı yazar yazmaz Twittera bir yaz akşam üstü araba kullanırken ve aklınıza biri feci takılmışken dinleyeceğiniz şarkıyı yazdım galiba diyerek duyuran genç şarkıcı, single tasarım konseptiyle de çok konuşulacak. Singlein içeriğine uygun Nihat Odabaşının çektiği kapak fotoğraflarında Nil Karaibrahimgil, başında toka gibi duran fal kapatılmış fincan ile de oldukça sempatik bir görüntü oluşturuyor. Albüm fotoğraflarında kendi içtiği kahvenin fotoğrafını kullanan Nilin kahve falına ise dinleyicileri bakacak.
Şarkının bir İskender Paydaş, bir Bülent Uludağ, iki Alper Erinç imzalı dört ayrı versiyonunu dinleyicileriyle paylaşacak olan Nil,Dinleyen kendi hakkında her şeyi duymak istediği kişisine ve onunla olan müziğine göre seçim yapsın istedim diyor.
Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil imzası taşıyan ve single olarak dinleyicisine ulaşacak olan çalışmada sade,şekerli,az şekerli ve orta seçenekleriyle herkes kendine uygun olan versiyonla coşacak.