![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Kelebeğin Ömrü Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevdim... Adı buysa yaşadıklarımın; bu halimin tasviri buysa eğer EVET kabul ediyorum Sevdim... Sevmişim demek ki... Gözlerimin içi gülüyordu adını söylerken bile, sesini duymak kalbimin kanat çırpışlarına sebep oluyordu, yüzünü ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sevdim... Adı buysa yaşadıklarımın; bu halimin tasviri buysa eğer EVET kabul ediyorum Sevdim... Sevmişim demek ki... Gözlerimin içi gülüyordu adını söylerken bile, sesini duymak kalbimin kanat çırpışlarına sebep oluyordu, yüzünü görmek camlar arkasından; yanımda olmasada ruhumu hep onun yanına yollamak uyumadan önce sesini duymak telefon açık nefesini duyarak uyumak sabahları güneş bilip ona uyanmak ve daha ne güzellikler.... BEN PAPATYAYDIM.! masum duruşlu,asil, sadık PAPATYASIYDIM onun. İTİRAF EDİYORUM evet her zerrem 'O' diyorduda kızamıyordum kendime. Yinede 'O' diyordum her daim... Her olumsuzluğu yok sayıp, görmezden gelip tüm yanlışları sevmeye devam ediyordum yinede... ...Ve biliyordum ki sakınılan göze çöp batardı ve benim sakındığım bu sevgiyi de BALTALAYACAKLARDI. Kaybedecektim O'nuda AŞKımıda... Tüm alışkanlıklarımı bırakmak zorunda kalacaktım. Onsuz kalacaktım, Onsuzluğa alıştıracaktım kendimi. Ben yerimde sayacaktım ama ''O'' gittiği yoldan dönecekti geriye !.! ...VE OLDUDA... Papatyasını geride bırakıp gözünü kırpmadan 'GÜL' görünüşlünün birine gitti. Ama ben saydım yerimde bekledim bir müddet daha . Geç de olsa geri dönüyor şimdi . Ama kusuruma bakmasın!!! 'O'nun masum papatyası çoktan başkalarına gül oldu bile.. Hayat işte bir papatya daha eksildi 'O'nun hayatından 'O' ise şimdi yok olmaya yüz tutmuş bir KELEBEK; ÖMRÜ 1 GÜN.. Ben ise MUTLUYUM, ömrüme ömür ekledim, yaşadım yaşıyorum inadına AYAKTAYIM ...... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:09. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |