![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Ey yüreksiz! seni sevdim de öldüm ben... Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevdam bitti işte yüreksiz! Daha ne istersin? Kelimelerim de bitiyor yavaş yavaş Bekleyecek misin hala? Ölüm bana verilen bir şeref Ama hak etmiyorum... Hayatımın bir köşesinde sen varsın Ve ben ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sevdam bitti işte yüreksiz! Daha ne istersin? Kelimelerim de bitiyor yavaş yavaş Bekleyecek misin hala? Ölüm bana verilen bir şeref Ama hak etmiyorum... Hayatımın bir köşesinde sen varsın ![]() Ve ben ölümü hak etmiyorum... Yansın zaman desem Sonra yıllarım Sonra da senle geçen anılarım,yansın desem... Yanmayacak bilirim. Çünkü,burda yanan bir yürek var. Ve ikinci yangını kaldıramaz bilirim... Ey yüreksiz! seni sevdim de öldüm ben... Nerden bilecektim zalımın birini seveceğimi Nerden bilecektim adını gönlüme yazacağımı. Ve ben herkes gibi yaşamazdım sevdayı. Benim sevdam Ölüm gayrı.... Çek ellerini bu yürekten..! Zincirleyip attım gökyüzüne sevdamı... Ve sen de başımda uçuşan Bir kuş olma gayrı... Ölüme layık değilim amma Yüreğimi bu sevdadan kurtarıyorum. Mecnun olmak da istemem. Leyla gömüldü çoktan. Sen Leyla olmazsın zaten...Benim Leyla’m Ölümdür... Çek şu ellerini biçare yüreğimden Ve unut artık imzasız bir yüreği... Kalacaksa yarınıma hatıram ![]() ”Ölümü Leyla bildi, Vuslatına erdi...” desinler... Ama sen anma adımı Bırak dünyalığı Ahiretime dokunma,bana kalsın... Sen al şu zamanı yırt at,senle yaşananları… Geriye kalmasın bir an daha. Git artık benim dünyamdan. Başım ucunda bir gül Bana yeter... Sevmek sen de kalsın zalım Ben sevdayı söktüm yüreğimden... Ölümedir Vuslatım Ve Ölümdür Benim Nazlı Baharım... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |