![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Dahası .... dünyam üşüyor Konusunu Görüntülemektesiniz. Soluklarımda ilmek ilmek yokluğun Denize bakıyorum gözlerim üşüyor Buzlara ektiğin papatyalar açıyor birden Sonra uzakta bir keman ağlıyor Deli gölgeler geçiyor bakışlarından Birine bile dokunamıyorum Öylesine deliyor ki duygularımı uzaklığın ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Soluklarımda ilmek ilmek yokluğun Denize bakıyorum gözlerim üşüyor Buzlara ektiğin papatyalar açıyor birden Sonra uzakta bir keman ağlıyor Deli gölgeler geçiyor bakışlarından Birine bile dokunamıyorum Öylesine deliyor ki duygularımı uzaklığın Sanki nefesim üşüyor Sözcükleri sağıyorum karanlığın içinden Anlamları yokluyor parmaklarım usul Kör zifirlerde el yordamı Bir ben arıyor kalbim ... ben arıyor Gözlerin giriyor koşarak gözlerime O an içim nasıl titriyor Paslanmış bir gecede bıraktığın Ve dönüp de alamadığın gülüşlerin nerde Yosun tutmuş sitemleri bile götürdün Hadi söyle ..... kime Mor şafakları artık çoktan uyuttum Yıldızları zaten söndürdüm Ne zaman bitecek bu anlamsızlığın Baksana kalbim de üşüyor Sezgilerim müebbet tutuklu Söylesene bu kaçıncı korku Neolur bir tek yıldız gönder Bak ellerim üşüyor Buçuk sevdamızda buruk şarkılar Issız sokakların derin kuytusu Sonsuz yalnızlığımın en koyusu olacaksan ... Hadi vazgeç neolursun ... Gözlerim üşüyor Dahası .... dünyam üşüyor Alıntı... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |