![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Sevmiyorum artık seni, Sevemiyorum, içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor, Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum, Seni dinlemek istemediğimi Ama ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sevmiyorum Seni, Sevemiyorum Sevmiyorum artık seni, Sevemiyorum, içimden gelmiyor Bakmak zulüm gibi geliyor, Keza dokunmak işkence bedenime Konuşmak yerine susmayı tercih ediyorum karşında Susarak anlatmaya çalışıyorum, Seni dinlemek istemediğimi Ama yok anlamıyorsun bir türlü Düşünemk zorluyor beni, Düşünmemek daha kolay Umursamıyorum artık seni, Umrumda değilsin açıkçası, Kusura bakma bunu bilmelisin Kutlamıcam doğum gününü Doğarken bana mı sordun sanki? İyi dileklerimi sunmıcam sana Zaten sunmaya ne gerek var ki? Bi kurtulabilsem, Ah bi yakamı kurtarsam senden Kimbilir neler olacak Konuşamıyorum, Hani derler ya konuşsa neler anlatacak İşte aynı durumdayım bende Gözlerimi oku diyorum sana Sense boş boş bakıyorsun, Sanki içinden tavşan çıkacak Hayır, olmuyor senle Anlamalısın yürümüyor işte Şimdi beni birisi görse Yazık delirmiş derler Aynanın karşısında dert yanıyor kendine İşte böyleyim bende Sevemiyorum kendimi Gelmiyor içimden sevmek Ayrılmalıyım artık kendimden Ne dersin belkide en iyi çözüm ölmek? |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |