Haketmedim. Gözlerimi kapadım ve düşünüyorum ben ne kadar .... Aklıma gelmeyen bissürü sıfat hepsi mevcutmuş bende meğerse.Ben bunu kendime yediremiyorum haketmedim çünkü ben bunu ve sen beni tanıyamadınmı anlayamadınmı da bana bu iğrençlikleri yaşattın kendi pisliğine ortak ettin nasıl bir vicdan ve huzur anlayışı var ki sende rahat edebildin.Düşünüyorum düşünüyorum inan senin böyle bir şey yapabileceğin ihtimalini bile vermiyorum.Meğerse insanlar kendilerini çok farklı tanıtabilirlermiş.İyi tiyatro oynadın brova sana bu da bır yetenektir ama senin için ve çevren için içine ortak ettiğin insanlar için hiçde iyi olmayan bir tiyatro.Başrolde oynamak nasıl bir duygu bunun cevabı sende ben bilemem ama inan haberi olmadan oyuna dahil olan biri için hiç de iyi olmayan duygular içeriyor.Allahımdan istediğim tek şey var sen bana yaşattın bu duyguları biride sana yaşatsın.Bu insanı nasıl sevdim nasıl inandım diye üzül geber üzüntüden ben çünkü bunları yaşadım.Sana yaşadıklarımı anlatamıyorum çünkü anlatılmaz.Anlamanın tek yolu yaşamam.Yaşamanı o kadar çok istiyorum ki yaşa ve anla.Sana o kadar kin ve nefret besliyorum ki içimde demek ki insanın içindeki sevgi nefrete dönüşebiliyormuş bunu bana yaşattın teşekkürler sana içimdeki sevgiyide nefrete dönüştürdün ya bravo sana....Ama harbiden içimdeki bu sevgiyle kalsam daha kötüydü daha çok acı çekerdi insan nefret beslediği zaman içinde acı çekmiyor fazla.Umarın o iğrenç oyunlarına başkalarını da alet etmezsin iyi yapmıyorsun çünkü aklını başına topla senin yaptığını kendini bilmez, kişiliksiz, ahlaksız insanlar yapar bu kadar düşme.Ben sana yakıştıramıyorum sen nasıl kendine yakıştırıyorsun hayret ediyorum.Tekrar diyorum silkelen ve kendine gel seni tanımamış olmayı o kadar çok isterdim ki beni herşeye pişman ettiğin için de teşekkürler bunuda becerdin ya helal olsun sana.... |