![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Yıkıl Karşımdan.. Konusunu Görüntülemektesiniz. Sevda sınavını kaybettin kıştan Yazıma erinme yıkıl karşımdan Daha haberin yok, kabuktan dıştan Özüme bürünme yıkıl karşımdan Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Klavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Sevda sınavını kaybettin kıştan Yazıma erinme yıkıl karşımdan Daha haberin yok, kabuktan dıştan Özüme bürünme yıkıl karşımdan Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Klavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim dedim Sözüme barınma yıkıl karşımdan Yok, derdin üstüne derdi yığma yok Gökte güneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben köle, öyle yağma yok Gözüme görünme yıkıl karşımdan! |
| SEVRİ-SEMENBER Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
Şeb-i İfrad (05-21-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Bülbül sandım, karga çıktın bilmedim Klavuzum sen oldukça gülmedim Bir gaflet anında sevgilim dedim Sözüme barınma yıkıl karşımdan bayıldım bu kıtaya |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |