![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan Yildizim Konusunu Görüntülemektesiniz. gökyüzündeki yıldızlarım binlercesi aynı anda binlercesi aynı parlıkda farzetki sen gökyüzündeki yıldızlarımdan birisin hangisin irili ufak sönük parlak ama hangisin gecelerimden nerden cıkarsın gecelerimde ne dersin gecelerimde hangi bulutda saklanırsın ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
|
gökyüzündeki yıldızlarım binlercesi aynı anda binlercesi aynı parlıkda farzetki sen gökyüzündeki yıldızlarımdan birisin hangisin irili ufak sönük parlak ama hangisin gecelerimden nerden cıkarsın gecelerimde ne dersin gecelerimde hangi bulutda saklanırsın gecelerimde kayarmısın binlercesi aynı anda sorsam söylermi acaba senin hangisi olduğunu sorsam söylermi binlercesi yıldızım sana kavuşmak zor sen gökyüzünde ben yeryüzünde ne ben gelebilirim ne sen gelebilirsin gökyüzündeki yıldızım sen sadece gecelerimde cık sadece gecelerimde sev beni sen sadece gecelerimde görün yıldızım sen kal olduğun yerde kayan binlerce yıldızlardan sen olma sen sadece gecelerimde senin derki gibi yanıp sön HÜSEYİN BAYRAKTAR |
| _bayraktar_ Kullanıcısına Teşekkür Edenler : | ||
zizi (05-16-2009) | ||
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:56. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |