![]() | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa | Forum | Oyunlar | Desteklediklerimiz | Mavi Kalemler | Arama | Güncel Konular | Forumları Okundu Kabul Et |

Yok Olmak Anıdır Şimdi - Duygularımız ve Biz Kategorisinde ve Nefret Forumunda Bulunan İzi Kalası Bir Hiç Konusunu Görüntülemektesiniz. Caddemde yokluğunun rüzgârı avare yangın olmuş eser durur gölgemde Issızdır yüreğime düşen korun benim adım sevda olmuş senin mahlende Türküler söylenir yanık sevdalara senin bilmediğin illerde Kimi zaman özlenmez senin ...
![]() |
|
#1 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| Caddemde yokluğunun rüzgârı avare yangın olmuş eser durur gölgemde Issızdır yüreğime düşen korun benim adım sevda olmuş senin mahlende Türküler söylenir yanık sevdalara senin bilmediğin illerde Kimi zaman özlenmez senin yar dediğin Gecenin bir vakti gönlüme düşende Bir ateş söner içinde 3 5 nöbetlerinde ansızın vurur geçer Habersiz yakar sensiz beni bende kül eder Yokluğuna yanıp tutuşmuş sende var mı eşi benzeri Hangi aşk sende imkânsız değildi Senin aşkının değeri bir kelimeyle anımsanıp; Kâğıtlara yazılan bir hayaldi demek ki Biliyor musun seni bende bitiren ne ihanet nede başka bir şey Çekip gittin bir şey söylemeden Kusurun suretinin misline bedel Yinede hiç bir şeye değmezsin demiyorum Sana bu en büyük ceza; her defasında susuyorum Anlamayana ne aşkı ne sevgiyi anlatmamak gerek Senin meziyetinmiş sevdim diyip de çekip gitmek Ne gönlünde ne yüreğinde yoktur gerçek aşkı görmek Git bilinmeyen hiç kimsenin bilmeye cesaret edemeyip de olamadığı yerlerde adın duyulsun belki yaptıklarınla övünen senin gibi çok yoldaş bulursun. Senin ne kadar değerin var sanki ? Anlayamazsın gerçekleri senin aşk dediğin her kötülüğe ortak, zevklere düşkün yalan hoyrat kelimelerle gülünüp geçilesi utanılası yüzünde tokat misali izi kalası bir hiçsin. |
| Bu Mesaj İçin 2 Üye Ax!!Sh£yTaN İsimli Üyeye Teşekkür Etti.. | ||
Kar Tanesi (05-28-2009) | ||
|
#2 (Mesaj Linki)
| ||||
| ||||
| ''zevklere düşkün yalan hoyrat kelimelerle gülünüp geçilesi utanılası yüzünde tokat misali izi kalası bir hiçsin.'' helall |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| GMT +3 Saat: 12:56. | ![]() |
![]() | ![]() | ![]() |
| Ana Sayfa -
Forum - Mavi Kalemler - Desteklediklerimiz -
Kullanım sözleşmesi - Arşiv - Etiketler - RSS - Bize Yazin SEO by vBSEO 3.3.0 ©2009, Crawlability, Inc. Powered by vBulletin® Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. | |